Actualitate

Circulație rutieră redeschisă în zona sensului giratoriu de la Apollo

S-a redeschis circulația rutieră în zona sensului giratoriu de la intersecția str. Crinilor, Andrei Mureșanu, Ioan Slavici și bd. Decebal (sensul de la Apollo) din Bistrița, după câteva săptămâni de lucrări în proiectul de reconfigurare a axei de transport.

Traficul auto a fost închis pentru lucrări în zona sensului giratoriu de la Apollo în data de 16 august.

În ultima perioadă s-a pus un strat de balast stabilizat, a fost aplicată o emulsie bituminoasă cu rol de protecție și s-a turnat stratul de binder.

”Începând cu data de 09.09.2023 se redeschide circulația la intersecția străzilor Andrei Mureșanu – Ioan Slavici – Crinilor – Bulevardul Decebal, urmând ca și transportul public local să se desfășoare pe traseul de dinaintea închiderii circulației”, a anunțat Primăria Bistrița.

Lucrările în cadrul proiectului cu bani europeni de reconfigurare a axei de transport pe traseul str. Gării – bd. Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului sunt realizate de compania M.I.S. Grup.

26 comentarii

  • Fara borduri, fara marcaje, fara racordari de nivel…exact ca in budac in curte la …..
   Acum se pregatesc sa sparga exect ca in toate sensurile!
   Apropo, pe mijlocul strazii in fata la Casa lui Andrei Muresanu ….groapa e pentru…desteapta te romane?

   29
   3
  • Mda … edilul nostru sí cu MIS se contrazic! Oare care minte? Edilul zice ca ín curand se poate turna placa peste pasaj,pt CA lucrarile avanseaza,pe de alta parte conducerea MIS zice ca utilajele STAU si este O pierdere mare pt ei.,

   10
   2
 • Am ínceput Campionatul Modial de Rugby şi noi cei din Bistrița tot la televizor suntem fiindcă nu există nici-un stadion de Rugby în Bistrița. Un stadion de Rugby este imperativ necesar în mijlocul oraşului pe strada Drumul Cetății !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  48
  7
  • Nu e bine ca pe drumul de centura sa vedem copii de minge alergand prin fata masinii…ati vazut ce sus zboara mingea ? Si parca e turtita si imprevizibila! Mai bine ping pong! Vin alegerile…si stiu multi juca….!

   9
   42
  • Pentru ăla ci ping pong-ul . Dacă ai cunoaşte un pic de rugby ai şti că mingea se mişcă numai pe STADION iar locația din mijlocul oraşului pe strada Drumul Cetății este excelentă tocmai pentru că acolo pot să ajungă copiii nu ca la celelalte locați de la marginea oraşului . Vezi aici terenurile de tenis de oe Drumul Cetății şi bazinul de înot de la Schreiner care sunt pline de copiii

   40
   6
  • Si crezi ca daca se face stadion de rugby in mijlocil orasului ,o sa iti puna cineva un ecran gigant pe stadion sa stai tu si inca vreo doi sa va uitati la meciuri ,beteagule?

   8
   34
  • În mod cert când se va face stadionul de Rugby pe Drumul Cetății vor merge acolo mult mai mulți adulți şi copii decât la marginea oraşului unde este foarte greu de ajuns.

   37
   2
  • @ ” ? ” Pe cei care practică rugby-ul poți să-i faci oricum ( asta dacă ai curajul şi poți fugi mai repede ca Gabriela Szabo ) însă nu poți să-i faci betegi. Ei duduie de forță şi sănătate.

   31
   2
  • Rugbi-ști sunt sportivii adevărați ce merită un stadion în oraș, dacă vreți să vedeți fătălăi nu vă oprește nimeni mergeți la fotbal în afara orașului.

   28
   3
  • Nu-i bai că nu se face stadionul de Rugby că se va face teren de golf 🤣😂🤣😂🤣

   29
   1
  • Terenul de golf să-l construiască la Castelul Teleki de la Posmuş nu în oraş. Acolo este loc suficient şi pot să meargă acolo să se fandosească toți epilați din Bistrița fără să se facă de râs fiindcă acolo nu-i vede nimeni.

   24
  • „?” Ce ai cu tenisul de masă ?! Tenisul de masă a adus rezultate şi a făcut mândrie Bistriței față de alte sporturi care chetuie degeaba grămezi imense de bani şi care în toată istoria lor nu au câştigat aproape nimic ci dimpotrivă au adus doar ruşine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   13
 • Păi tocmai asta zic.Din cine sa faci rugbisti?Cat despre betesug ,nu ziceam de vreunul fizic al rugbistilor …urmaresc si eu competitiile de rugbi la tv.E vorba doar de obsesia repetitiva si imperativa a domnului.N ai cu cine si nici cu ce.Lipseste resursa umana si materiala sa faci un centru de rugby la Bistrita.Rugby ul a prins in Romania in centrele universitare pentru ca e un sport care a fost promovat in mediul universitar britanic .Bistrita nu are nici un fel de traditie in acest sens.

  4
  19
  • Adică tu „?” spui că Bistrițeni sunt proști și nu merită un stadion de Rugby ?!
   Da întradevăr majoritatea rugby-știlor au fost medici și ingineri asta nu înseamnă că Bistrițenii sunt mai proști.

   32
   2
  • Vecini noștri din Baia Mare care au și a avut rezultate importante la Rugby au vreun centru Universitar ?!
   Diferența între ei și noi este că uni pot alți se uită la televizor la alți !!!!!!!!!!!!!!!!
   Un stadion de Rubgy este ușor de realizat pe strada Drumul Cetății acolo unde a fost LDP-ul .

   28
   3
  • Tradiția se formează , doritori de rugby sunt în Bistrița dacă se face şi un stadion de rugby într-o zonă uşor accesibilă din oraş atunci vom avea cu siguranță generații de oameni sănătoşi altfel clădirea nouă ce se face acum la spital va fi arhi-insuficientă.

   19
   2
 • Eu locuiesc pe centru, ce sanse am sa practic rugby in urmatirii 20 de ani in Bistrita? Mentionez ca de la anu, dupa alegeri voi avea timp sa ajung si pe jos pana pe „centura” …sa l „practic”!!!

  3
  3
  • @ Fatalaul, Bună întrebare, întreabă-ți primarul sau pe președintele consiliului județean.

   32
   1
 • În tot județul Bistrița-Năsăud nu există nici măcar un teren de rugby. Suntem cam penibili nu ?!!!!!!!!!!!!!!!!!

  19
  2
  • Nu este nicio problemă că nu avem niciun teren de rugby fiindcă avem zeci de terenuri de fotbal şi mai facem altele . Avem mai multe terenuri de fotbal decât UAT- uri în județ şi rezultate 0. Pe multe din aceste terenuri de fotbal pasc vacile însă tâmpiții fac în continuare alte terenuri de fotbal că alceva nu ştiu să facă.
   https://www.youtube.com/watch?v=R3yp7cjE9SQ

   16
  • Mai trebuie și terenuri de fotbal însă trebuie și alte terenuri în lumea asta mai există și alte sporturi nu numai fotbal .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS