Actualitate

Așa arată iluminatul festiv la CJ. Aprinderea beculețelor, de Ziua Națională (FOTO)

ACTUALIZARE În Piața Petru Rareș s-au făcut probe la instalațiile de iluminat festiv pregătite de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud pentru a decora zona cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Bistrițenii vor putea admira o umbrelă luminoasă în formă de stea, un brad strălucitor și decorațiuni de sezon: om de zăpadă, sania lui Moș Crăciun, Mickey Mouse, reni, pachete cu fundițe.

”Dragi prieteni, vă invit în 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, de la ora 17.00, să aprindem împreună iluminatul festiv din Piața Petru Rareș! Vă așteptăm!”, este mesajul președintelui CJ Radu Moldovan.

lumini-cj-2016-probe 2-lumini-cj-probe-16

Joi 1 decembrie, de Ziua Națională a României, Consiliul Județean îi invită pe toți bistrițenii în Piața Petru Rareș (în fața Palatului Administrativ), unde, la fel ca în fiecare an, începutul sărbătorilor de iarnă va fi marcat așa cum se cuvine. Iluminatul festiv va fi aprins la ora 17.00.

”Pentru fiecare dintre dumneavoastră vor fi pregătite surprize de sezon și cel mai important, se va da startul decorurilor luminoase pentru sărbătorile de iarnă din Piața Petru Rareș”, anunță Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Președintele CJ, Radu Moldovan: ”La fel ca în fiecare an, ne dorim să aducem spiritul sărbătorilor de iarnă aproape de sufletele fiecăruia dintre bistrițeni. Sper că surprizele pregătite în acest an să îi încânte atât pe copilași cât și pe fiecare dintre adulții sau tinerii care vor ajunge prin centrul Bistriței în această iarnă. Vă invit să descoperim împreună magia Crăciunului”.

Este al treilea an consecutiv în care Consiliul Județean decorează Piața Petru Rareș.

Dacă în 2014 bistrițenii au putut admira o arcadă sclipitoare iar în 2015 o cortină luminoasă, anul acesta piesa de rezistență este o umbrelă luminoasă în formă de stea, de mari dimensiuni, pe modelul celei care atrage ca un magnet privirile la cel mai frumos Târg de Crăciun din România, cel de la Sibiu. Un brad înalt din lumini va fi ”stâlpul de susținere” a cupolei care va acoperi cu luminițe piațeta pentru o atmosferă de basm.

Nu vor lipsi nici figurinele ornamentale și alte decorațiuni care să întregească peisajul de sărbătoare: om de zăpadă, sania lui Moș Crăciun, Mickey Mouse, reni, etc.

Ca și în anii precedenți, instalațiile au fost montate de firma Nepos Magic Electric. Așa a fost anul trecut.

Primăria Bistrița va aprinde iluminatul festiv în centrul istoric și pe principalele artere în seara zilei de luni 5 decembrie, în ajun de Moș Nicolae.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.