Actualitate Recomandări

Clubul Lions Bistrița a trimis 1.000 de perechi de încălțăminte nouă pentru o tabără de refugiați din Ucraina

Trei cluburi și-au reunit forțele pentru un nou proiect pentru Ucraina. Lions Club Bistrița a donat 1.000 de perechi de încălțăminte nouă.

Lions Club Transilvania a realizat transportul lor până la vama Halmeu, iar Lions Club Satu Mare va sorta încălțămintea pe categorii, va mai cumpăra din fonduri proprii încălțăminte și va asigura împreună cu Primăria Halmeu trimiterea pachetelor la o tabără de refugiati din Ucraina unde sunt aproximativ 650 de persoane care au mare nevoie de încălțăminte de vară.

5 comentarii

 • Dar cu amărâți din Romania ce faceți?
  Bătrâni bolnavi, copii necăjiți dar care își doresc să facă școală.
  Da, Ucraina și Republica Moldova,
  Președintele țării forjează in RMoldova dar de romani își bate joc in cel mai mare hal.
  Cică creste pensia minimă, se dau 700 lei/an ajutor, nu va e rușine îmbuibaților, nemernicilor cu zeci de secretare, consilieri personali ATOP urî și agenții înființate pentru camarila.
  Când nu vom mai putea rabda ,Hristos să fiți nici în mormânt nu veți scăpa.

  • Multi „amarati” din Romania au ajuns amarati din vina ajutoarelor sociale asa cum sunt ele , mici. De ce sa munceasca pe salarul minim pe economie, daca pot primi bani stand degeaba?
   Nu ti-as dori sa fii in locul acelor refugiati care peste noapte s-au trezit ca nu mai au nimic si trebuie sa fuga din tara din cauza razboiului.

 • Stimata sau stimate”Plătitor de taxe”, la fel ca mine…. Pe „amărâții” de la noi trebuie sa – i ajute în primul rand, bugetarii plătiți și de noi, sa facă treaba asta și în al doilea rand, cei care nu platesc impozite! Poate aflați la cine ma refer! Asa, sa nu se intepreteze! O N G-urile filantropice,au activitățile lor specifice, non guvernamentale,uneori aplicând doar punctual parteneriate în beneficiul unor categorii de cetățeni, în domenii cum sunt : educația, sănătatea, mediul, turismul, etc.! Cu respect, MNPop

  • IN ROMANIA TOTI PLATESC TAXE…CHIAR SI CAND BEI O BERE
   exista o taxa numita TVA care iti scapa dar e platita si de cel mai evazionist roman…

  • Faceti mitinguri bei ,,europenilor ” sa va scoata TVA de la berea la pet.Ca atat va doare …Faptul ca golfangiul vrea sa va inroleze pe grupe cu cate un sef de la de la ochii albastri nu va intereseza…doar daca va ganditi ca ochii albastri reprezinta prunele de pe eticheta de slibovita.
   ..

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS