Actualitate Recomandări

CNI a emis ordinul de începere a lucrărilor la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu”

Compania Națională de Investiții a anunțat că a emis ordinul de începere pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții ”Consolidarea și modernizarea Corpului A (corp liceu) Colegiul Național “Liviu Rebreanu”, municipiul Bistrița”.

Scopul investiției este reprezentat de punerea în siguranță a corpului A, precum și de protejarea și de modernizarea clădirii istorice.

Valoarea contractului pentru acest obiectiv este de aproximativ 38 de milioane lei, iar durata de execuție a lucrărilor este de 30 de luni.

După realizarea lucrărilor, elevii şi cadrele didactice vor avea la dispoziţie echipamente și mobilier modern în: 28 de săli de clasă, 7 cabinete, 3 laboratoare de informatică, 2 laboratoare de fizică, câte un laborator de chimie, biologie și tehnologia informației, bibliotecă. Liceul va beneficia de un ascensor cu platformă hidraulică pentru asigurarea accesului persoanelor cu dizabilități locomotorii la toate nivelurile clădirii, dar și de instalații moderne de securitate (antiefracție, supraveghere video, acces controlat, etc.).

Lucrările vor fi executate de MIS Grup.

https://www.facebook.com/companianationaladeinvestitiisa/posts/3450305771722541
https://www.facebook.com/cristianmariusniculae.ro/posts/1219377608441782
https://www.facebook.com/SuciuVD/posts/1722353414594989

1 comentariu

  • Noaptea minții!!! Au avut o vară întreagă în care puteau să lucreze la clădirea aceea, și se apucă de lucru când stă să vină zăpada!!!
    „România lucrului bine făcut!”, pentru a cita sloganul primei campanii prezidențiale a fostului „primarăș” de Sibiu, (încă) chiriaș la Cotroceni.
    Încă un exemplu al egalității „PSD=PNL=aceeași mizerie, aroganță, incompetență, foame de bani și funcții, același cinism și dispreț” vizavi de omul de rând.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS