Actualitate

Cofetăriile Cristina schimbă moda deserturilor de nuntă. Dulciuri fabuloase la Bistriţa Mariage Fest (FOTO)

Cofetăriile Cristina vin anul acesta cu ofertă nouă pentru nunţi şi petreceri: deserturile franţuzeşti cu toată paleta lor de gusturi şi arome rafinate. Doi maeştri cofetari s-au aflat la Bistriţa la sfârşitul anului trecut şi, timp de o lună, i-au învăţat pe colaboratorii Cristinei Istrate nu mai puţin de 30 de reţete dintre cele mai elaborate pe care le putem găsi deja în cofetării, dar şi la nunţi, botezuri şi petreceri.

O parte dintre aceste deserturi „fabuloase”, precum le numeşte chiar Cristina Istrate, managerul Cofetăriilor Cristina, le puteţi admira şi chiar gusta la Bistriţa Mariage Fest de la Hotel Metropolis de vineri până duminică inclusiv.


 

„Avem tortul de mango, unul fără făină, cu unt, cu un piure de zmeură şi unul de mango. Mai avem un tort de dovleac. E făcut cu ulei de dovleac, seminţe de dovleac, inserţie de zmeură, cu făină de migdale. Avem Le Miel, un tort făcut cu o cremă de miere, blatul e cu alune de pădure, unt şi inserţie de zmeură. Sunt doar câteva exemple. Deserturile franţuzeşti îmbină foarte multe ingrediente de top. Aceste deserturi pe care le prezentăm şi le sugerăm noi sunt din categoria celor din care nu poţi mânca mult. E suficientă o bucăţică mică, iar aceasta să te bucure cu aroma ei. Foarte mult rafinament există în patiseria franceză. Mă bucur foarte mult că am învăţat şi noi aceste reţete. Toată luna decembrie a anului trecut am dedicat-o acestui lucru, ocazie cu care am învăţat peste 30 de reţete. Am rămas şi noi surprinşi de câtă delicateţe şi frumuseţe e în fiecare desert”, a spus Cristina Istrate.

Privirile tuturor au fost furate de-a dreptul de torturile viu colorate.

 

„Tortul verde, cel roşu, portocaliu şi galben sunt pentru naşi. La Bistriţa există această tradiţie să dai şi naşilor câte un tort să meargă acasă cu el, iar acea glazură verde este din uleiul de dovleac. Nici eu nu m-am gândit că se poate face tort din dovleac, dar iată că se poate. Se foloseşte numai unt cu 82% grăsime, ciocolata neagră cu 70% unt de cacao. Sunt ingrediente de top. Nu e necesar să mănânci foarte mult dulce, dar te poţi bucura într-o zi de un desert rafinat cum este şi acesta. În fapt, deserturile se savurează”, a adăugat Cristina Istrate.

La standul Cofetăriei Cristina veţi mai găsi mousse-uri de zmeură, de căpşuni, de ciocolată, în combinaţie cu diverse fructe.

„Cei doi maeştri ne-au mai învăţat să facem un desert foarte bun – Cherry – care e cu o inserţie de vişine, un mousse de ciocolată albă cu lapte, cu un biscuit cu unt şi blat de ciocolată, apoi un mousse de ciocolată neagră cu inserţie de zmeură. Sunt reţete extraordinar de bune. Îi invit pe bistriţeni şi pe clienţii noştri în cofetărie, vor găsi câteva reţete şi în cofetărie, iar mirii pot să vină să guste în aceste zile dulciurile noastre. Pe perioada târgului, cei care vor încheia contracte vor beneficia de un discount de 10%”, a spus Cristina Istrate.

Tot la Bistriţa Mariage Fest veţi avea ocazia să vedeţi o adevărată colecţie de torturi de prezentare, spectaculoase şi acestea, aşa cum ne-au obişnuit Cofetăriile Cristina.

„Sunt realizate de două decoratoare incredibile. Au terminat ambele Artele Plastice, au foarte multă imaginaţie şi au mână liberă să facă ce doresc. Ele ştiu că, de fiecare dată, vrem să venim cu ceva nou. Respectă tendinţa anului, culorile. Se foloseşte şi foiţă de aur, florile făcute din pastă de zahăr, e o muncă impresionantă, dar şi foarte multă artă. În general, miresele optează pentru culori pale, pentru alb, crem, dar pentru câteva toturi am păstrat culori mai puternice”, a mai spus Cristina Istrate.

1 comentariu

  • Felicitari dra Cristina! Nu am vrea sa impietam cu nimic rezultatele muncii DVS.serioase si respectul fata de clientii Dvs.Dar sunt in alte locuri prea multe devieri de la normele de igiena si atitudine fata de noi consumatorii.Si totusi, nu prea se sesizeaza cei platiti pentru a ne pazi sanatatea si demnitatea .Sunt multe, asa zise restaurante,pensiuni, plasate in special in jurul cimitirelor ,unde este accesibilitate pt oamenii ce fac mese comune de inmormantari,parastase s.a.,unde se perinda multa lume si oamenii nu ridica pretentii exagerate. Mesele se deruleaza adeseori in graba.Dar de aici pana la a vedea pe mese farfurii,lingurite,cutite cu bucati de mancare de la cei dinaintea ta pe ele,incat iti face scarba numai gandul ca cel ce a servit inaintea ta ar pute fi un tbc ist…care fara vina te baga in spital,cum mai poti duce lingura la gura.POATE CEI VIZATI SE VOR GANDI CA SI EI SAU CINEVA DRAG LOR POATE FI IN ACEASTA SITUATIE SI VOR LUA ATITUDINE,PT CA IN ULTIMA INSTANTA VIATA OMULUI E CEA MAI MARE VALOARE!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS