Economie

Comelf Bistrița intenționează să nu acorde dividende acționarilor aferente anului trecut

Comelf Bistrița intenționează să nu acorde dividende acționarilor aferente anului trecut, propunerea fiind a Consiliului de administrației al companiei.

Potrivit unei informări destinată acționarilor și postată pe site-ul companiei, Consiliul de administrație al Comelf Bistrița a convocat Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor (AGOA) pentru data de 12 aprilie a.c., cu această ocazie urmând să fie discutate rapoartele auditorilor, bilanțul contabil, contul de profit și pierderi pe anul 2010 și se va supune la vot aprobarea acestor documente.  

Tot în cadrul AGOA se va supune la vot aprobarea repartizării profitului net pe anul 2010, propunerea Consiliului de administrație fiind ca pentru anul 2010 să nu se acorde dividende acționarilor.

La AGOA din luna ianuarie a.c. au participat acționari ce dețineau un număr de 19.252.797 de acțiuni, reprezentând 82.23% din capitalul social.

Ei au aprobat cu unanimitate de voturi bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2011, respectiv venituri totale în cuantum de 31.500.000 de euro și profit brut de 1.000.000 de euro, dar și programul de investiții pe 2011 în cuantum de 950.000 de euro.

Comelf Bistrița se ocupă de fabricarea de mașini și utilaje pentru lucrări terasiere, pentru centrale energetice, protecția mediului, echipamente pentru ridicat și transportat, subansamble ale acestora și piese de schimb. Firma are 950 de angajați

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS