Actualitate

Comunitatea dascălilor, în doliu. Un profesor a decedat la numai 35 de ani

Un profesor a decedat la numai 35 de ani. Originar din Anieș, tânărul a absolvit Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj, Facultatea de Litere și a predat română și franceză la Liceul Tehnologic ”Liviu Rebreanu” din Maieru, fiind iubit și apreciat de elevi și colegi.

”De astăzi, colegul nostru, Toni Bîrta, a plecat, mult prea devreme, să predea îngerilor, operele literaturii române și franceze, pe care până acum le-a transmis sutelor de elevi din școala lui Liviu Rebreanu, cu jovialitatea, conștiinciozitatea și energia lui.

În aceste clipe de adâncă tristețe, privim cu neputință la pierderea unui coleg mult iubit și apreciat, care și-a împărtășit dragostea față de copii și de limba română cu entuziasm nemăsurat.

Cu regret, ne despărțim de un coleg și un prieten drag, dar amintirea lui va rămâne mereu vie în inimile noastre.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! Rămas bun, domnule profesor!”, a transmis liceul.

”Întreaga lume mărturisește că ai fost un profesor bun, dar eu pot mărturisi că ai fost și un frate extraordinar. Nu cred că pot să îmi iau rămas bun de la tine, Toni dragă, pentru că și de acum înainte vei fi tot fratele meu și Dumnezeu ne va ține aproape!

Îți mulțumesc ca m-ai iubit atât pe mine, cât și întreaga noastră familie mai mult decât pe tine și asta ne-ai demonstrat până în ultima clipă a vieții tale.

Te iubim și vei rămâne pentru totdeauna cel mai bun frate! Dumnezeu sa te învrednicească de darurile sale, iar suferința din viața aceasta să îți fie spre mântuire! Te iubesc, frate bun!“ , a scris pe Facebook fratele decedatului, Aurel Bîrta, preot la Valea Mare.

“De astăzi, noi, profesorii de română, am rămas mai săraci, deoarece colegul nostru, Toni Birta după o luptă crâncenă cu boala, a plecat să predea printre îngeri. Ne vom aminti mereu de tine, om frumos! 🖤 Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace, Toni!🙏”, a transmis inspectorul școlar de Limba și literatura română profesoara Claudia Feldrihan.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei.

Etichete

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS