Cultură

Concert de 1 Decembrie, la Palatul Culturii, cu Analia Selis și Noua Orchestră Transilvană

Vineri 1 decembrie, de Ziua Națională a României, la Palatul Culturii din Bistrița va avea loc concertul extraordinar Interbelic Tango, în organizarea Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc”.

Publicul o va putea asculta pe Analia Selis, acompaniată de Noua Orchestră Transilvană (dirijor Romeo Râmbu).

Concertul Interbelic Simfonic va începe la ora 19.00, iar intrarea este liberă.

”De la muzica țării mele natale, Argentina, către cea a țării mele de adopție, România, drumul meu continuă în pași de tango. În proiectele mele recentededicate tango-ului argentinian, am început să includ și piese românești de tango. Și astfel am avut bucuria imensă a descoperirii tango-ului interbelic românesc. Muzică, texte și povești ale unei epoci elegante și pasionale. Am simțit ferm că această muzică are o putere mare și că trebuie pusă în valoare în toată splendoarea sa. Despre frumosul românesc. Respect pentru România”, spune interpreta Analia Selis.

3 comentarii

 • Sa I spuneți la tanti asta din Argentina ca nu exista ” Tango romanesc „. Zaraza, sau piesele celebre cunoscute noua ,sunt import 100% din Argentina.

  Aduse și cantate de Cristian Vasile sau Moscopol , au preluat doar niște teme și atât, nu respecta nimic din ceea ce înseamnă tango autentic

  2
  1
  • Au schimbat un manager prins în horă la nunta eternă a Zamfirei lui Coșbuc cu un altul, manager cultural de mare nivel care promovează tangoul de ziua internațională a României. Atât ne-a mai rămas de fală, o sărbătoare națională, de ce să nu dansăm și un tango tradițional

   1
   0
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.