Cultură

Concert de Revelion în centrul Bistriței. 3 Sud Est: Ne vedem să petrecem împreună!

Primăria Bistrița, prin Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc”, organizează în noaptea dintre ani, pe pietonalul Liviu Rebreanu, tradiționala petrecere în aer liber pentru a întâmpina cum se cuvine noul an 2024.

Duminică 31 decembrie, evenimentul începe la ora 22.00 cu muzică, DJ și Retro Party. La ora 23.00, pe scenă va urca trupa rock NoApology din Kiev (Ucraina): Daria Zaritskaya – solistă, Serghei Sershen – chitară, Alex Shturmak – bas, Dmitri Kim – tobe. Intrarea în anul 2024 va fi marcată printr-un show pirotehnic, după care, de la ora 00.10 a zilei de 1 ianuarie 2024, va cânta 3 Sud Est.

Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș, membrii trupei 3 Sud Est, au transmis un mesaj pentru bistrițeni: ”Ne vedem să petrecem împreună trecerea dintre ani!”.

Meteo.BN informează că vremea va fi stabilă în noaptea dintre ani. Cerul va fi variabil, cu perioade de înnorare, dar nu aşteptăm precipitații. În zonele joase, local se va forma ceață, care poate persista. Valorile de temperatură vor fi cuprinse între -4°C în depresiuni ṣi -1°C în zonele deluroase din sud-vest.

1 comentariu

  • Decat sa mergi sa dai banul la aia cu restaurante pentru 4 ore de mancat si zbenguit mai bine pe pietonal si gratis. O sampanie tot o bei…. mancarea o mananci zilnic.

    4
    8
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS