Actualitate

Dans sportiv și moto, Maialul și Măsura laptelui, toate în acest weekend

Cupa Floris la dans sportiv, Campionatul de Rally Sprint, Maialul Elevilor Năsăudeni și Festivalul Străbunilor – Măsura Laptelui sunt câteva dintre evenimentele organizate în acest sfârșit de săptămână în județul BIstrița-Năsăud.

Bistrița găzduiește astăzi ediția cu numărul 46 a Cupei Floris la dans sportiv, ocazie cu care clubul înfiinDansatorii vor putea fi admirați în ring până la ora 19.30.

Și tot sâmbătă are loc a doua etapă din Campionatul de Rally Sprint, zi în care va fi organizat un show automobilistic în incinta Parcului Industrial Bistrița Sud. Antrenamente și manșe cronometrate: ora 10:00, Festivitatea de premiere: în jurul orei 16:00. Mai multe ați putut citi AICI.

Duminică, 26 mai 2024, va avea loc Maialul Elevilor Năsăudeni, cea mai veche manifestare dedicată tradițiilor din Țara Năsăudului. “Vă așteptăm, îmbrăcați în straie populare, să luați parte la parada costumelor populare, urmată de premierea elevilor olimpici și programul artistic al școlilor năsăudene și invitații acestora. Haideți să sărbătorim împreună valorile și tradițiile frumosului nostru oraș!”, a transmis Colegiul Național ”George Coșbuc”.

Evenimentul începe la ora 11.00 cu parada portului popular pe străzile orașului.

Duminică are loc și Festivalul Străbunilor – Măsura Laptelui la Cormaia, Sângeorz-Băi.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.