Actualitate

De ce s-a aprins un Mercedes ML pe drumul care leagă Buduș de Șieu

Imagini ca dintr-un film de groază au văzut cei care au trecut astăzi pe drumul care leagă localitățile Buduș de Șieu. Un Mercedes ML arăta ca o epavă după ce s-a aprins în mers.

Potrivit unor martori, șoferul, care făcea tractări cu o remorcă atașată la cârligul mașinii, ar fi încărcat pe aceasta din urmă un tractor de 7,8 tone, de două ori mai greu decât era capacitatea maximă de tracțiune a mașinii pe care o conducea.

Motorul s-a încins foarte tare și s-a aprins în mers, șoferul, un bărbat din Bistrița, simțind căldura la picioare. Omul a reușit să oprească mașina în timp ce cobora dealul și să iasă din ea înainte ca flăcările să o cuprindă în totalitate.

În cea de-a doua fotografie de la locul accidentului se poate vedea utilajul agricol pe șosea.

2 comentarii

  • Greutatea încărcăturii a avut un rol destul de zdravăn dar mă gândesc că și niște reparații de genul „las’ că merge și așa” au fost făcute la motor in ultima vreme și cam aia ar fi fost cauza principală.

    30
    2
  • Mercedesul ML nu a fost construit sa tracteze tractoare, buldozere și alte utilaje agricole. Doar in țările de lumea a treia vezi asemenea tractări, a tractat Calul Troian…

    16
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.