Politică

Conducerea PMP Bistriţa-Năsăud, una de familie. Cartierul general al filialei se mută la Livezile (FOTO)

Partidul Mişcarea Populară Bistriţa-Năsăud şi-a ales, sâmbătă, la Hotel Metropolis, noua conducere judeţeană, liderii de la vârful partidului fiind toţi din Livezile: Ionuţ Simionca - preşedinte, Ion Simionca - secretar general şi Ioan Dragotă - secretar general adjunct. Secretarul general e tatăl preşedintelui.

PMP Bistriţa-Năsăud a convocat sâmbătă Consiliul Executiv Judeţean  – la care a fost aşteptat degeaba şi fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, care nu a dat curs invitaţiei – 147 de membri din tot judeţul, dintre care au venit 114. A lipsit şi preşedintele partidului, Eugen Tomac, reţinut cu treburi mai importante la Buzău, dar au făcut act de prezenţă deputaţii Adrian Gurzău şi Clement Negruţ.

Suciu PMP Gurzau PMP Negut PMP Curteanu PMP

În deschiderea lucrărilor, deputatul PSD Daniel Suciu şi prim-vicepreşedintele PNL Eugen Curteanu au transmis mesaje de salut din partea partidelor pe care le reprezintă şi au urat succes noii echipe de conducere a PMP. Au mai vorbit şi cei doi deputaţi PMP, respectiv fosta preşedinţă Geea Balaszy-Titieni care i-a asigurat pe cei din sală că nu se retrage, doar face „un pas lateral”.

Ea i-a oferit lui Ionuţ Simionca insigna de preşedinte şi l-a asigurat de sprijinul său din umbră, spunând totodată că a făcut „un gest simbolic” pe care l-a văzut în 2004 cînd Traian Băsescu i-a predat PD lui Emil Boc.

Geea PMP 1 Geea PMP 2 Geea PMP 3 Geea PMP 4

Preşedintele interimar şi singurul candidat pentru funcţia de lider, Ionuţ Simionca, i-a mulţumit pentru încredere după care a spus: „PMP este un partid cu viitor care o să facă o diferenţă. Unii pot spune că PMP e un partid mic, că ne mişcăm încet, dar vă garantez că o să fie un partid de succes. (…) În trei săptămâni şi jumătate, eu şi colegii mei am reuşit să creştem numărul membrilor cu 25%. Am preluat partidul de la domnişoara Geea cu 524 de membri. Astăzi, avem aproape 700 de membri. Cu toate că sunt tânăr, nu prezint credibilitate pentru toţi, e o idee bună. Am încrederea că experienţa mea de viaţă care mi-am construit-o pe cont propriu îmi va duce ideile şi energia necesară să duc organizaţia PMP Bistriţa-Năsăud pe cele mai înalte culmi, dar nu o să pot face asta singur”.

Noul preşedinte va lucra în echipă cu tatăl său, Ion Simionca – secretar general, fratele primarului din Livezile, Traian Simionca (PLR), şi cu Ioan Dragotă tot din Livezile, secretar general adjunct.

PMP 1 PMP 2 PMP 3 PMP 4

7 comentarii

  • A lipsit Elena Udrea din motive personale. Deasemenea, a lipsit Basescu si familia lui, tot din motive personale. In rest, pronostic 2016,maxim 2%.

  • Astia au taiat-o din PDL sperand ca Elena Udrea si Basescu vor fi niste locomotive care-i vor duce la 10% . Din pacate pentru ei au pariat gresit pentru ca locomotiva lor s-a gripat si vagoanele au ramas de izbeliste pe sine . Acum nu ajung nici la marja de eroare din sondaje si sigur o vor da cotita spre PNL ( in luna mai , dupa ce pica Ponta ) daca vor sa faca si ei politica .

    • Ba Jorjel, acuma il dati jos de la guv pe Ponta in luna Mai:),? pana acuma va laudati ca il dati jos prin luna Februarie si anul trecut era vorba ca prin Decembrie , mari aburitori mai sunteti ..

  • Acest partid a fost creeat pentru Udrea, daca ea nu mai este e bun si Basescu.Nu are nici un viitor. Ma uit la cei care reprezinta partidul in judet si nu vad nici o valoare, cu Ungur se conpromite si mai tare, iar la nivel de tara trebuie sa lucreze la calitatea membrilor, dar nu are cine sa-i atraga, nu mai exista un Basescu, ca in 2005, sa faca pe locomotiva. In concluzie acest partid va disparea foarte curand, de acest lucru e constient si Basescu.

  • Buun, am inteles ca BERBECUL e presedinte!,
    Dar, unde-i MIRCEA? cum care MIRCEA? Bodiu Mirecea!!!
    cum sa vina Basescu? sunteti naivi! Basescu vine cand are in jur oameni importanti, altfel vin Negrut si Gurzau… S-a dus si aceasta filiala, ca saracul executor… 🙁

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS