Actualitate Politică

Consilierii judeţeni şi municipali PNL, obligaţi să pună în aplicare decizia de formare a alianţei cu PDL

”Delegaţia Permanentă Judeţeană a PNL, forul extins de conducere a organizaţiei Bistriţa-Năsăud, a votat în favoarea formării de alianţe cu PDL în Consiliul Judeţean, respectiv Consiliul Local, cu o majoritate covârşitoare de voturi. Adoptarea acestei hotărâri a Delegaţiei Permanente atrage obligativitatea punerii ei în aplicare de către consilierii judeţeni şi municipali ai PNL”.

Vot covârşitor în Delegaţia Permanentă a PNL pentru alianţa cu PDL în Consiliul Judeţean şi Consiliul Municipal

Delegaţia Permanentă Judeţeană a Partidului Naţional Liberal, forul extins de conducere a organizaţiei Bistriţa-Năsăud, a votat în favoarea formării de alianţe cu Partidul Democrat Liberal în Consiliul Judeţean, respectiv Consiliul Municipal cu o majoritate covârşitoare de 67 de voturi pentru, 4 împotrivă şi 3 abţineri.

Adoptarea acestei hotărâri a Delegaţiei Permanente atrage obligativitatea punerii ei în aplicare de către consilierii judeţeni şi municipali ai PNL.

În cadrul aceleaşi şedinţe a Delegaţiei Permanente a PNL Bistriţa-Năsăud au fost votaţi delegaţii la Congresul din 27-28 iunie precum şi componenţa echipei judeţene care va negocia detaliile fuziunii cu Partidul Democrat Liberal.

Delegaţia Permanentă a luat act şi de hotarârea Biroului Politic Bistriţa-Năsăud, care a validat ieri noua componenţă a Biroului interimar municipal Bistriţa.

Preşedinte PNL Bistriţa-Năsăud, deputat Stelian Dolha

N.r. – În Consiliul Judeţean Bistriţa-­Năsăud, PNL are 4 reprezentanţi (vicepreşedintele Dorin Popescu, Mirela Cârcu, Samuel Coman şi Mircea Mereuţă), PSD – 11, PDL – 13 (un loc este încă vacant după încetarea mandatului lui Luca Peter) şi PP-­DD  – 2. În Consiliul Local Bistriţa, PNL are 4 reprezentanţi (viceprimarul Ioan Peteleu, Sorin Hangan, Gelu Muthi şi Marius Armean), PSD – 6, PDL – 6, PER – 2, PP-DD – 2, UDMR – 1.

17 comentarii

 • Stelica eu cred ca in C.J mai ai un liberal adevarat pe Samuel, in rest ia-ti gandul de la restul…si in C.L cu adevarat mai sunt doi liberali cu tine..asa ca nu mai visa asa frumos la majoritati cu PD- L.

  • Emilut vad ca tu pricepi greu. Ce scrie aici? Hai sa-ti fac o traducere, asa pentru tine si altii…Deci 67 de oameni din conducerea PNL BN au votat pt alianta cu PDL in CJ si CL, si 4 au spus nu. Aia 3 consilieri judeteni care nu fac ce spun cei 67 si restul din spatele lor se pot duce la culcare de pe acuma, ca nu i-a trimis mama lor in Consiliul Judetean, ca doar nu se reprezinta pe ei insusi. Idem cu Consiliul Local Bistrita. Sigur ca mai dureaza, ca rosii la bucate fiind, stiu cum se face treaba. Rabdare Emilut, rabdare.

  • Serios , eu iti spun de pe acuma ca cei trei o stea si o sa rada de tine si de cei 64 de muschetari care au votat o prostie, ca nu o sa le puteti face nimica ,dar hai Laura scumpa si „desteapta ” spune-mi practic cum faci tu si cei 64 de muschetari ca sa ii trimiteti acasa …hai ca sunt curios:))

  • Tu esti liberal baiete cum e si seful tau, pop-escul, culegatorul de faramituri de la Raducu. Nu inteleg ce sfantu vreti voi sa faceti cu PNL-ul. Sa-i salvati identitatea precum Tariceanu, vanzandu-l comunistilor?
   Ce va agitati atat cu refrenul asta cu Dolha. Sunteti tulburati ca nu v-a iesit miscarea din Delegatia Permanenta de vineri?

 • Nu va faceti atatea griji pentru Dolha ca inca nu a demonstrat tot ce poate. Alegerile europarlamentare au fost doar inceputul. Era Oltean a apus. Singurul om capabil de a conduce liberalii este Stelian Dolha.

 • Nu va mai faceti griji pentru Dolha ca inca nu a demonstrat tot ce poate. Europarlamentarele au fost doar inceputul.

 • In mana ECOLOGISTILOR sta cheia noii majoritati. Acuma sa va vedem daca ne mai ia vreun politruc din consiliul local la misto. Il mai scoateti pe Balan afara cu militia locala???

 • Presedintele PNL B-N este o catastrofa de cand a preluat partidul. Il vinde de 2 banuti la Oltean, care daca sunteti putin atenti se poate observa cum ii rade mustata gandindu se la alianta cu PNL. Sincer sa fiu nu sperau pdl istii sa revina asa de repede la guvernare, sau sa sa aiba vreo optiune pt a mai visa la guvernare dupa ce au taiat salariile si pensiile …Ce sa facem oameni buni…asa i in politica , uneori nu suntem guvernati de cei pe care i am votat , se mai intampla sa apara si hiene…:)

  • Catastrofa esti tu caraghiosule, marinescu sau cum te-o fi chemand. Daca n-ai fi un psd-ist incurabil ori un liberal vandut rosilor atunci ai realiza ca tot PNL a virat catre dreapta, acolo unde ii e locul. Nu Dolha o face fraierule, ci tot partidul, de la Bucuresti pana in Bistrita. Cat despre Dolha el e probabl cel mai bun presedinte pe care l-a avut PNL in BN. Si ma gandesc ca lui Oltean ar trebui sa-i fie frica, nu invers

 • bah –-isti pesedisti,nu comentati voi despre pnl,vedeti-va de penalii pesedei ca-s tare multi si distrug poporul si poporul cand se enerveaza nota de plata o sa va fie foarte scumpa,pnl a iesit de la guvernare fiindca nu vrea sa faca parte la hotia actuala,deci pentru aceasta hotie o sa plateasca absolut pesedeii

 • Mariuse….dute culca-te ca nu intelegi tu nimic din culisele politicii adevarate ,facuta de ECOLOGISTI si pentru tine dealtfel.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.