Actualitate

Bistriţa Retail Park, investiţie de 9 milioane de euro. Va avea 20 de magazine şi restaurante

Dezvoltatorul imobiliar Element Development, controlat de Ionut Dumitrescu, a obţinut un credit de 4,5 milioane de euro de la Garanti Bank pentru construcţia Bistriţa Retail Park de lângă Selgros, informează Business Review.

Investiția totală în proiect este de 9 milioane de euro. Lângă Selgros va fi o galerie comercială de 7.800 metri pătrați. Constructor este Campedor, iar Crosspoint a asistat dezvoltatorul în asigurarea finanțării. Vitalis a fost numit manager de proiect.


Bistrița Retail Park, care are ca ancoră principală Selgros, va avea 12 magazine, un food-court cu 8 restaurante și 180 de locuri de parcare.

Element Development este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari locali, cu un portofoliu în valoare de 20 de milioane de euro. Compania are în prezent două proiecte în derulare: Bistriţa Retail Park și parcul comercial Târgovişte. Deocamdată nu a fost anunţată data inaugurării, însă se ştie că, printre magazinele ce vor fi deschise aici, se numără Carrefour şi Jysk.

Potrivit Crosspoint, puterea de cumpărare medie în Transilvania este cu 30% mai mare comparativ cu alte regiuni, cum ar fi Moldova sau sudul României.

3 comentarii

  • salariu mediu net in VASLUI e mai mare ca in Bistrita

    de unde scot specialisti lui peste prajit 300 % putere de cumparare peste moldova ???

    plus ca moldovenit sunt de 2 ori mai multi in europa

  • Sotia mea e din Vaslui eu sunt bistritean si locuim in Anglia! Cand venim in tara sii mergem la Vaslui observam ca salariul net e mai mic in Vaslui dar si produsele sunt mai ieftine ( paine, vegetables, ) taxiul e mai scump in Vaslui.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS