Sănătate

Construirea pistelor pentru cicliști în comuna Chiochiș, în consultare publică la APM

În satul Jimbor din comuna Chiochiș vor fi amenajate piste pentru cicliști cu bani din PNRR. Proiectul se află în consultare publică la Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Construire piste pentru biciclete, în comuna Chiochiș, județul Bistriţa-Năsăud”, amplasat în localitatea Jimbor, intravilan, comuna Chiochiș, județul Bistrița-Năsăud, titular: Comuna Chiochiș.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Bistriţa-Năsăud din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20 şi la sediul titularului: COMUNA CHIOCHIȘ din localitatea Chiochiș, nr. 17, în zilele de luni-joi, între orele 9,00-15,00 şi vineri, între orele 9,00-13,00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud.

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat în toamna anului trecut 130 de noi contracte de finanțare, depuse în cadrul primului apel de proiecte pentru componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență. Printre ele, și cel pentru comuna Chiochiș care vizează construirea pistelor pentru biciclete, proiect în valoare de 2.048.957,21 lei.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS