Actualitate

Containerele de gunoi, spălate și dezinfectate. Hangan: Operațiunea va fi făcută peste tot în Bistrița

(VIDEO) ”Spălăm și dezinfectăm containerele de colectare a deșeurilor. Această operațiune, parte a Campaniei Curățenia de orimăvară, pe care o coordonez, va fi făcută peste tot în Bistrița”, a anunțat viceprimarul Sorin Hangan pe Facebook.

Potrivit acestuia, ”utilajul care spală și dezinfectează containerele merge în spatele mașinilor de colectare a gunoiului și acționează imediat ce acestea au fost golite”.


Supercom a transmis: ”În această perioadă, operatorul de salubritate Supercom SA a demarat acțiunea de spălare și dezinfectare a containerelor de 1.100 l din Bistrița. În această acțiune de spălare și dezinfectare se folosesc utilaje moderne, care protejează mediul înconjurător. Săptămâna viitoare această acțiune se va derula și în Beclean, Năsăud și Sângeorz-Băi”.

Programul ”Curățenia de primăvară” a început la Bistrița în 21 martie și se încheie în 20 aprilie, înainte de Paști.

Curăţenia de primăvară este obligatorie pentru toţi cetăţenii, asociaţiile de proprietari/locatari, agenţii economici, instituţiile şi autorităţile publice care domiciliază, au sediul şi/sau îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului Bistriţa.

Etichete

12 comentarii

 • Orașul este murdar.
  Orașul arată deplorabil. Orașul este lăsat in paragină.
  O conducere atât de proastă nu a avut niciodată.
  Și nici atât de bine plătită din banii noștri.
  Au venit de doi ani la conducerea urbei și nu fac nimic, decât mimează.
  In rest, lucrurile se fac doar din inerție.
  Salarii mari, ineficiență infinită.
  Aceasta este Primăria Bistrita.

  • Voi, primăria nu faceți nimic! Supercomul spală containerele că au obligații contractuale. Nu le spală gratis. Îi plătim noi, cetățenii orașului.
   Arată-ne ce faceți voi efectiv Sorine că sunteți de doi ani acolo și nu vedem nici un proiect realizat de voi. Doar va puneti poze cu proiectele lui Crețu, in rest nimic.

  • Ia-l de mână pe Turc și mereți unde-o înțărcat mutu’ iapa, că nu sunteți bun de nimic! Numa păpați banii publici de pomană.

  • Hopa! Ce Sorin Hangan este viceprimar? Serios? De doi ani???? Am mai aflat ceva azi! De doi ani în care a papat un salariu bun și realizări zero!

 • Da da se face spălarea străzilor
  Știți cum ? Am văzut eu cu ochii mei si dacă ploua era mai curat .
  Un jet de apa dat printre mașini și fuga mai departe

 • Alooooo , domnu viceprimar , stiti de cate ori trebuie spalate si dezinfectate containerele atat vara cat si iarna ? Pai inainte de a iesi cu aceasta ,,mare realizare ” ar fi trebuit sa va informati pentru a nu cadea in domeniul penibilului ! Daca veti ,,studia” contractul de delegare a gestiunii serviciului de salubritate , la capitolul ,,Obligatiile operatorului” va veti lamuri ! Asa ca…. ma gandeam ca veti penaliza operatorul pentru ca nu respecta obligatiile contractuale!

 • Foarte bine ca in sfarsit le spala. O premiera. Altfel sunt un focar de infectie. Cu apa uzata ce se intampla apoi? Merge in statia de epurare a orasului Bistrita? O dau pe canalizare. Cine verifica unde ajunge apa din spalatul pubelelor? Dar din vasele ingropate? Sunt curios!!!!!!!

 • Băi, fraților, vouă nu vă convine nimic! De câte ori ați văzut în timpul lui Crețu să se facă spălarea și dezinfectarea containelor? Oamenii ăștia se străduiesc să repare ce ați stricat voi pesedistii în 12 ani!!!
  Proiectele lui Crețu? Glumiți?
  Puneți mâna și faceți bine de ieșiți și voi un pic la curățenie!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS