Actualitate

Curățenia de primăvară la Bistrița, de luni până de Paști. Dispoziția primarului

Potrivit Dispoziției primarului, programul ”Curăţenia de primăvară” se desfășoară la Bistrița în perioada 21 martie – 20 aprilie. Curăţenia de primăvară este obligatorie pentru toţi cetăţenii, asociaţiile de proprietari/locatari, agenţii economici, instituţiile şi autorităţile publice care domiciliază, au sediul şi/sau îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului Bistriţa.

”Programul ”Curățenia de primăvară” demarează sub directa mea coordonare. După o iarnă lungă și mai grea decât în ultimii ani trebuie să ne mobilizăm cu toții pentru a da un aer proaspăt orașului nostru. Timp de o lună de zile, până pe 20 aprilie, Primăria Bistrița va desfășura un program amplu și bine structurat, în care sunt implicate toate departamentele instituției. Sigur că mă aștept ca acțiunile noastre să fie sprijinite de cât mai mulți dintre dumneavoastră, așa cum mă aștept să aveți propriile inițiative”, spune viceprimarul Sorin Hangan.

Dispoziția primarului:

13 comentarii

 • Dar strazile cand vor fi spalate , ca indiferent cata curatenie faci in 10 minute praful este de doua degete la loc…? In loc de dispozitii, nu ar fi mai bine sa cautati fonduri si solutii? BTW de cate ori in anii anteriori „dispozitiile” au functionat? Poate domNUL primar ar trebui sa vina din 1930(… toamna) in 2022 si sa caute solutii de 2022 pentru a stimula populatia sa participe la curatenie (clipuri cu influenceri locali, promovare la TV etc), are timp anul viitor sa-si faca campanie electorala la TV (nu stiu cu ce dar poate isi pastreaza rezerva de creativitate pentru atunci), iar in afara ca scoate angajatii la munca, sa gaseasca fonduri pentru a spala orasul asta prafuit! Acum ca ati facut acea revolutie cu angajarile in primarie aveti tot „suportul” angajatilor 🙂 , sau? Cu o primarie incremenita in timp si orasul arata identic ca primarul… PRAF!

  • Rog primăria să verifice coșurile de gunoi, din tot orașul, de pe toate străzile. In timpul iernii se degradează, sunt furate, sunt vandalizate. TREBUIE înlocuite sau unde se poate reparate!
   De asemenea orașul trebuie spălat, este praful gros.Măturatul nu este suficient.

 • Rugam primaria sa mai toaleteze si copacii / arborii in Decebal. Zona a devenit neingrijita si este in centrul orasului. Ne vom trezii cu copacul pe masini.

 • Din dispozitia asta, facuta asa sa sune, reiese ca fiecare angajat din primarie verifica, informeaza sau se toarna intre ei, nu ca ar fi ceva nou..
  Primaru spunea de organigrama ca e prea stufoasa, dar, desi nu a reorganizat nimic, a angajat atat directori si sefi de serviciu, si administrator public- al doilea!
  Il intreb asa: Cine mai crede vreun cuvant ce iese din gura primarului?
  Rezultatul o sa-l cunoasca la viitoarele alegeri in cazul in care accidental, doreste sa mai candideze….8% e maximul pe care il poate atinge.
  Nu ati facut nimic in 2 ani! V-ati adus o armata de frecatori de menta …. Consilieri personali, doar asa sa incaseze leafa grasa cu sporuri multe care nu au legatura cu “ munca “ lor.
  Cu sefii si directorii v-ati prins in hora, deci e extraordinar..
  Ca acum sa veniti cu curatenia de primavara: era sa uit: va statea asa de frumos strangand gunoaie la fel de bine precum umilii subalterni, in special sefii, se aplecau cu mare greu dar cu o satisfactie nebuna, de a fi vazuti scormonind in gunoaie.
  Vorbe multe, fapte zero!
  In unele zone orasul arata la fel cs unul din Ucraina….

  • Ar fi interesant de știut care era organigrama pentru ce servicii sunt acum în primărie în 1990 și care este acum, comparativ. Câte servicii au apărut, dacă își au rostul? Am impresia că la fiecare schimbare de „locomotivă” mai apar câteva vagoane și cele vechi nu pleacă ci se adună și se împrietenesc. Astfel este trenulețul veseliei.

 • Sa se facă și toaletarea copacilor cu responsabilitate,la intrarea în Kauflandul de pe B-dul Independentei sunt doua crengi groase foarte uscate care pot sa cadă ori când pe mașini și pe oameni ,au mai văzut fragmente din acele crengi și au accidentat persoane. Nu vede nimenea,angajații primăriei responsabili cu așa ceva au interes acolo doar cu cafeaua de la automatele din Kaufland.

 • Vorbe,vorbe si promisiuni
  Verbe la viitor
  Mizerie,praf,noroi,gropi,lipsa de viziune,lipsa de actiune,2 ani pierduti
  Da,facem curatenie,iar si iar dar nu se menține nimic curat intr-un oras atat de murdar

 • Putorilor ! ….voi puneti mana pe o grebla, o foarfeca in jurul blocului unde locuiti, ori aveti treaba cu Primarul ?

 • Orasul cu praf smart,gropi smart,cersetori smart,au inceput sa apara caini vagabonzi tot smart si astia,șușanele ,,culturale” si ,,sportive” smart ,angajari smart in primarie ….Orasul smart care incepe ,,sa prinda contur” ,,clar” ,,seamana cu Oradea si Cluj” ,,va votez eu si cu tot neamul meu”, ,,doaaamnieee ajutaaa”.

 • De verificat starea tehnica a masinilor care executa aspirarea prafului.De multe ori acesta este evacuat imediat tot in aer.Ca orice aspirator are un sistem de retinere a particolelor de praf si depozitare intr-un recipient.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.