Actualitate

Gloria 2018 urcă un loc în Liga Florilor. Urmează două meciuri cu HC Zalău

(FOTO-VIDEO) Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a câștigat clar meciul disputat în deplasare la Pitești cu Dacia Mioveni, contând pentru etapa a 19-a a Ligii Florilor la handbal, și a urcat un loc în clasament, de pe 10 pe 9.

Echipa pregătită de Horațiu Pașca s-a impus cu 33-21 (15-15).

Au marcat: Nicoleta Dincă – 8, Jovana Kovacevici – 5, Nina Zulici – 5, Almudena Rodriguez – 3, Bianca Bazaliu – 3, Jelena Trifunovici – 2, Sonia Seraficeanu – 2, Laura Moisă – 2, Maria Țanc – 1, Florina Chintoan – 1.

”A fost mai greu decât arată scorul. Un moment decisiv în meci a fost când Mioveniul a preluat conducerea la un gol, iar noi am reușit să ne montăm și fizic și psihic. Cred că forța grupului a fost decisivă, am reușit să câștigăm de o manieră mai categorică decât a fost jocul în ansamblu. Mă bucur pentru fete, echipa a câștigat meciul. Urmează să jucăm cu Zalău în Cupa României, o competiție extrem de importantă pentru noi, o altă șansă de a salva sezonul”, a declarat Horațiu Pașca.

În etapa viitoare, a 20-a, Gloria 2018 joacă acasă (2 aprilie) cu formația antrenată de Gheorghe Tadici, HC Zalău, aflată pe locul 7.

Până atunci însă, echipa bistrițeană va întâlni HC Zalău în turul 2 al Cupei României, în deplasare, miercuri 23 martie, de la ora 18.00 (în direct pe TVR 1).

1 comentariu

  • Echipa bistriteana a primit o groaza de penalitati , unele cam fortate. Daca nu ma insel , cred ca Gloria Bistrita „a beneficiat” (pana acum , in campionat) de cele mai multe lovituri de la 7 m acordate de catre arbitri sudisti. Astazi echipa a jucat destul de bine iar rezultatul este cel scontat , inclusiv de d-l Pasca. Ma astept ca meciul de cupa cu Zalaul sa fie foarte bine pregatit. Daca pierdem la Zalau este compromis tot sezonul iar eventuala victorie din campionat chiar nu ar mai conta.Sper ca echipa sa se mobilizeze exemplar si sa castige acolo unde e foarte greu de castigat. Dar au mai facut-o si alte echipe , cel mai recent , Magura Cisnadiei. Deci se poate! Hai Gloria!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.