Actualitate

Continuă operațiunea de eliminare a cablurilor aeriene și a vechilor stâlpi

În această perioadă, la Bistrița se lucrează pentru înlăturarea cablurilor aeriene și a vechilor stâlpi de beton de pe Calea Moldovei, operațiunea urmând să continue la nivelul întregului oraș.

”A început și pe Calea Moldovei operațiunea de eliminare a firelor care parazitează, până la urmă, spațiul public. Vor fi scoși și stâlpii vechi din beton, astfel încât și această zonă de intrare și ieșire din oraș să capete un plus de modernitate. Mergem înainte cu această acțiune la nivelul întregului oraș. Printr-o bună conlucrare cu un operator privat, am realizat o vastă rețea de canalizație subterană”, spune primarul Ioan Turc.

Calea Moldovei se află pe traseul Liniei Verzi, proiect cu bani europeni derulat de municipalitate.

3 comentarii

 • Orasul va arata ok.Nu vreau sa i laud pe cei care au fost sau sunt la conducere,dar o sa fie fain.Sa termine cu cuiburile pentru masini,apoi ne bucuram de spatiu pentru toti(soferi,pietoni,biciclisti).

  9
  3
 • Nu va puteți imagina cât de fericit sunt, cînd văd antene de televiziune (nefuncționale) pe acoperișul caselor, sau socluri , pe acoperiș, unde cândva era alimentarea cu energie electrică).
  Acum totul e îngropat sau digital.

  În 1986 (CM fotbal din Mexic ) nu a fost transmis la TVR1 și noi făceam antene de sluminiu, lungi de 3 m. , cu zeci de elemenți, cu amplificatori, și ne cocoțam pe acoperișurile blocurilor cu 10 etaje, pt a vedea meciurile , transmise de către ruși (televiziunea sovietică ).
  Îmi amintesc ca finala dintre Germania și Argentina am ascultat-o la Radio Europa Liberă!
  Doamne ce ani frumoși!
  Acum fiecare merge pe stradă cu căștile pe urechi, e în lumea lui, undeva departe, nu e prezent aici și acum.
  Să nu cumva să-l deranjezi, poate ca ascultă o carte audio, ……
  Nu vede nimic, nu simte nimic, nu aude păsările ciripind, , e in lumea lui ……..,

  6
  5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.