Actualitate

S-a semnat contractul pentru construcția bazei sportive din Sângeorz-Băi, anunță Daniel Suciu

”De ieri avem contractul semnat pentru construcția bazei sportive din Sângeorz-Băi! Am bugetat investiția anul trecut cât am fost ministru și am dus acest proiect până la capăt și nu pot decât să mă bucur că ieri s-a îndeplinit și ultima formalitate. Și da, sper să poarte numele marelui nostru fotbalist Gabi Balint. Va fi una dintre cele mai frumoase din țară, cu o valoare de 2,2 milioane de euro”, a anunțat deputatul PSD Daniel Suciu, fost vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale.

Proiectul ”Construire complex sportiv în orașul Sângeorz-Băi, strada Someșului” se derulează prin Compania Națională de Investiții.

https://www.facebook.com/SuciuVD/posts/1466145333549133?__xts__[0]=68.ARD944eaqINbvYd_BN5tLQDNzEInfM1zyi4klnPpdTx8cr6paBsbkxu_dZFbT6fhPcphwTJL66g1Md6B7tXeNxnMf6LmWnsGXeCa4b1iR66VpABLo0bcsx75MuxBDILjeefYBJi21AHW9OCnHfUXdKy_CUtprMnTJkvqDhXLhxcCpoLgGIUm3ub4B1B42I6uq9NIL7jDqULoHqK-ASbP88SElXKT3zSpQax2oRp3YOo8BRPhVMC5haPjrmhAEpnl3lyXU8QK3rq4WXVR-IjqN1r3Wr5wdvlMSZq9cU8ELoHQHcKF2SWmDAxaO10znPRyZXdVbkU6M60o5wRKIsY5ZwMSmA&__tn__=-R

11 comentarii

 • Felicitări, ai un os! nu are niciun miez de carne, ați halit-o pe toată cât ați fost la guvernare. îl rozi cu o lopată de pământ!

 • Daniel Suciu bugeteaza din istoric, e o inovatie fara precedent. Omul minte cu o nesimtire de nedescris, a devenit vector de diversiune in PSD. Sefii lui sunt ocupati cu schiatul in Austria si l-au uitat acasa ca parintii pe Macaulay Culkin in comedia „Singur acasa”. Stilul asta de opozitie facut de PSD, cu minciuni de 2 bani pentru grupa mica de la gradinita, este absolut haios. Atata-i duce capul pe oamenii fara scoala, fara caracter si fara principii.

  • Candidatul la pozitia de candidat, postacul Florean, poate se mai lauda o data ca a fost coleg de scoala cu ministrul grinda. Hai, cu curaj postacule. Asta apropo de scoli absolvite…ca l-am vazut ieri pe grinda cum viola pndl. Sau pnl. Sau voi stiti. Cat despre baza de la singeorz, bine ca se face. Si are suciu meritul lui, nu singur, dar hotarator si eficient. Voi cu ce va laudati?

 • nu îți este rușine măi struțule? Unde te crezi, la copiii se întrec în minciuni? vezi că îți crește nasul mai mare decât tine! poate ai finanțat proiectul din hoțiile comise sau din sacul uitat din perioada descălecatului la ministerul subdezvoltării, dar al marilor hoții!

 • Nu inteleg de ce anuntul nu este facut de Primarie si de TRAIAN OGAGAU care este primarul in exercitiu al orasului .?Care-i treaba cu bagatu in sama ?

 • Doamna Cristiana ! Nu inteleg ce se intampla pe ziarul d-vs. Un individ care se joaca la doua capete se foloseste de numele meu. Va rog sa stergeti postarea de mai sus ( cu mai strutule )

  • Eu înțeleg libertatea de exprimare prin validarea tuturor comentariilor care respectă regulile. Noi nu suntem punct de control să verificăm grupa sanguină a nimănui. Pe Facebook sunt o grămadă de Cristiana Sabău. Ce vreți? Să scriu la Facebook să le interzică? Cine nu vrea să mai comenteze să nu mai comenteze. Mai ales că sunteți unii care comentați cu diverse psedonime nu văd sensul acestor solicitări. O zi bună!

 • Pai tocmai de asta va atrag atentia ca nu se respecta nici o regula atata timp cat fara control oricine poate sa semneze cu alt nume decat cel real. Nu e nici un bai daca te semnezi (sobolanul) dau un exemplu, insa cand folosesti un nume cunoscut bine in mas media sigur ca nu este corect. Si in cazul meu nu imi convine absolut deloc si este ilegal sa se semneze chiar si intr-o postare un individ cu numele meu. Nu inteleg de ce filtru spam, aplicatia nu pune stop, daca emailul primit arata clar eroarea voita folosita cu rea intentie de postac. Asta este observatia si nu faptul ca solicit vreo ingradire. Cred ca am invatat bine ce inseamna Democratia si drepturile individului.

  • Și eu am crezut despre mine că sunt unica deținătoare a acestui nume, iar când colo chiar la mine în comuna natală mai este una Cristiana Sabău. Ce să fac? Să sun la Primărie să-i dea alt nume? Poate mai sunt și alții cu numele dvs. Cine îmi dă mie dreptul să-i blochez?

 • Multumesc CRISTIANA SABAU si imi cer scuze pt. deranj. Cu un pic de atentie se poate rezolva cazul in speta. Sunt sigur ca Balan Marius – ecologist PV nu mai aflati in tot jud. BN si B-ta. Doamne fereste sa ma gandesc la a ma pune in rama sau la alte laude ca nu le merit. Doar asa ca si cititor indragostit de TIMP ONLINE care este pt. mine o hrana spirituala aleasa. Si atunci cred ca merit un pic de atentie , doar ca prieten al acestei publicatii de care nu o sa ma despart atata timp cat o sa vad bine, o sa inteleg si o sa ma implic in viata acestei comunitati O seara minunata !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS