Actualitate

Contractul pentru iluminatul public în Bistrița, semnat. Ce obligații are firma Elba Timișoara

Primarul Ioan Turc a semnat cu conducerea Elba Com SA Timișoara contractul de delegare a gestiunii serviciului de iluminat public în Bistrița. Este vorba, mai exact, de iluminatul stradal – rutier și pietonal, iluminatul arhitectural, ornamental și ornamental-festiv.

”Firma Elba va desfășura activitățile de mentenanță, extindere și modernizare a rețelei de iluminat public existente, pentru a asigura continuitatea și calitatea serviciului în condiții tehnico-economice corespunzătoare, cu respectarea indicatorilor de performanță prevăzuți de normativele în vigoare. Un aspect important îl reprezintă nevoia imperioasă de extindere a rețelei existente, prin contractul valabil pe 5 ani (cu posibilitatea prelungirii pentru încă 2), fiind stabilită o creștere anuală de 5 kilometri. De asemenea, este prevăzută îngroparea firelor electrice aeriene, ce va fi sincronizată cu intervenții similare ale unor furnizori de servicii de televiziune și internet. Directorului general al societății Elba, Marius Matei Cocian, i-am urat succes în misiunea asumată de a oferi bistrițenilor un iluminat public la standarde occidentale, din partea Primăriei Bistrița existând toată solicitudinea în acest sens”, spune primarul Ioan Turc.

https://www.facebook.com/ioanturcpnl/posts/833159440940571

Procedura de atribuire prin licitaţie deschisă a contractului de concesiune de servicii publice pe o perioadă de 5 ani a fost demarată în 2019, depunând oferte firmele Elba Com, Euro Audit Service și Electro-Ursa Servcom. Oferta prezentată de la Elba-Com a fost declarată câștigătoare la sfârșitul anului 2019, după care au urmat contestațiile la CNSC și în instanță, finalizate anul acesta.

9 comentarii

 • Poate în sfârșit o sa avem lumina că tot un bec merge, 2 nu.
  Alții deja schimba culoarea la leduri, noi abia aprindem lampasul.

  • El are numa’ de ala ca bisnitarii de aduna și scade.
   Ce sa calculeze, daca nici iarba n-o taie ? De proiecte de dezvoltare nici nu poate fi vorba.

  • Calculator e mintea lui, nu-i mai trebuie PC sau laptop in poza, la impresie.
   Plus ca, daca nu-l vezi tu, asta nu inseamna ca nu are. Altfel de pe ce crezi ca facea live-urile pe Zoom la sedintele CL online?

 • Dragilor , nu conteaza ca este o firma din Targoviste sau o firma din Timisoara , intrucat lucrarile le va face tot SC Electro-Ursa. Nu cred ca ma va contrazice cineva cu argumente pertinente. Mentenanta , extindere , modernizare . Sunt cuvinte cu acoperire limitata. Dupa parerea mea orice lucrare de extindere sau modernizare trebuie scoasa la licitatie .Asa zice legea. Mentenanta este cu totul altceva si in principiu poate fi incredintata unei firme pe o anumita perioada.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS