Actualitate

Copac căzut peste o mașină, pe DN 17. Trei copii, duși la spital

Pompierii militari au intervenit pe DN 17, pe raza localității Mureșenii Bârgăului, comuna Tiha Bârgăului, unde un copac a căzut peste o mașină în care se afla o familie cu cinci copii.

Echipajele au găsit la locul accidentului șapte persoane (doi adulți și cinci copii). La spital au fost transportați trei copii, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, doi dintre ei acuzând dureri la nivelul feței și unul dureri lombare. Copiii au fost însoțiți la spital de mama lor, acesta neavând nevoie de îngrijiri medicale. Ceilalți doi copii și tatăl nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit informațiilor prezentate de Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, un autoturism ce se deplasa pe direcția Vatra Dornei – Bistrița, condus de un bărbat de 47 de ani din Letea Veche, județul Bacău, a fost avariat de un copac căzut pe partea carosabilă. În urma accidentului, mașina a ajuns în afara părții carosabile.

Testarea cu aparatul etilotest a șoferului a indicat o valoare negativă.

”La UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița au fost aduși trei minori, două fetițe de 4, respectiv 13 ani și un băiat de 10 ani. În urma consultațiilor și a investigațiilor imagistice din UPU-SMURD, s-a stabilit că fetița de 4 ani este policontuzionată, fetița de 13 ani prezintă un traumatism craniocerebral minor și o echimoză frontală minoră, iar băiatul de 10 ani a fost diagnosticat cu contuzie de piramidă nazală. Toți au fost externați în stare ameliorată, cu recomandări medicale la domiciliu și dispensarizare prin medicul de familie”, a transmis SCJU Bistrița.

Foto: ISU BN

7 comentarii

 • Copacii aia asa sunt de cativa ani de zile, urmatorul care o sa cada e cel de la Colibita din curba care sta aproape orizontal, pe sub care trec primarii si toti oamenii politici atunci cand se duc la lac. Ar trebui ca familia aceasta sa dea in judecata responsabilii pentru vatamare. Pana nu se intampla o nenorocire aparent nu se iau masuri.

  39
 • In acea zona arborii sunt foarte rari și lipsește liziera pădurii. Fiecare vânt este simțit de rădăcinile copacilor. Un vânt mai puternic și toți copacii o să fie puși la pământ . Se pășunează printre copaci, deci nici o șansă să se regenereze pădurea…

  27
  1
 • Ce nu înțeleg eu : la ce folosește , în cazul ăsta , verificarea cu etilotestul. Dacă cumva era șoferul băut , îi imputau lui prăbușirea copacului , sau cum ?? Polițiștii ăștia , în loc să puna fiola bietului om ,nu mai bine verificau cine trebuia să aibă grija acelui copac , să nu se prăbușescă ?

  37
  5
  • Aveti dreptate, la fel gandisem si eu la,citirea articolului.
   Unii politisti au aceleasi reflexe indiferent de tipul de eveniment rutier.
   ,,Noi muncim, nu gandim”!

   14
   2
 • Acolo în zonă anul trecut a căzut foarte multă pădure doborâttă de vânt, cu siguranță sunt copaci care stau să cadă fără ca cineva să știe ….sau să verifice cineva la fiecare vânt osă cadă

  14
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.