Actualitate

Corpul de Control al ADI verifică modul de colectare a deșeurilor de către Supercom

Inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud derulează în aceste zile acțiuni de verificare a operatorului de salubritate Supercom SA în ceea ce privește modul în care colectează deșeurile din județul nostru.

”Eforturile tuturor pentru colectarea selectivă a deșeurilor trebuie intensificat și eficientizat. Inspectorii au însoțit mașinile de colectare ale operatorului de salubritate la ridicarea pubelei galbene de la populație. Din păcate, deșeurile reciclabile de plastic și metal colectate de la populație ajung în Centrul de Management Integrat al Deșeurilor din Tărpiu într-o stare de contaminare destul de ridicată. În deșeurile reciclabile din pubela galbenă de plastic și metal sunt contaminate cu: deșeuri reziduale; deșeuri provenite din construcții; deșeuri reciclabile murdare; deșeuri reciclabile amestecate – hârtie / carton și sticlă.


Corpul de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud va continua acțiunile de verificare a conținutului de pubele galbene în tot județul nostru, iar în cazul în care deșeurile reciclabile din pubela galbenă nu sunt colectate corect, aceasta nu va fi ridicată de operatorul de salubritate până la remedierea situației. În cazul în care abaterile privind selectarea deșeurilor reciclabile persistă, vor fi aplicate și sacțiuni proprietarilor acestor pubele”, informează ADI Deșeuri.

6 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS