Actualitate

Cosmin Wechter a demisionat din funcţia de şef al RAR Bistriţa-Năsăud. A revenit Liviu Marica!

Cosmin Wechter a demisionat, luni, din funcţia de şef al Registrului Auto Român (RAR) Bistriţa-Năsăud, marţi fiind prima zi în care a lucrat ca inginer în cadrul instituţiei pe care a condus-o timp de şapte ani. La cârma RAR a revenit Liviu Marica.

Cosmin Wechter a declarat pentru Timp Online că şi-a înaintat demisia din funcţia de şef al Registrului Auto Român (RAR) Bistriţa-Năsăud chiar luni.

„Am condus instituţia timp de şapte ani, am prins tot atâţi directori, au fost momente dificile în care a trebuit să facem faţă schimbărilor legislative şi să lucrăm peste program ca să rezolvăm toate solicitările. Nu a fost simplu. Înţeleg să mă dau la o parte fiindcă aşa este firesc. Nu vreau să am de-a face cu presiuni ca să demisionez. Am cerut să fiu mutat din funcţia de şef al RAR Bistriţa-Năsăud într-o funcţie de execuţie. Lucrez ca inginer. De astăzi (marţi -n.r.), şef al RAR este domnul Liviu Marica”, a declarat Cosmin Wechter, care a candidat la o funcţie de consilier judeţean PDL, în ciuda avertismentelor date de Guvernul Ponta.

Noul şef al RAR Bistriţa-Năsăud Liviu Marica revine practic la conducere. El a a fost şef până acum şapte ani când PDL a venit la guvernare, iar instituţia i-a fost încredinţată de noii guvernanţi lui Cosmin Wechter. La vremea aceea, Marica a urmat acelaşi traseu ca şi succesorul său, a trecut din funcţia de şef pe un post de inginer. Timp de doi ani însă nu a mai lucrat în cadrul RAR Bistriţa-Năsăud ca să revină astăzi, din nou, la conducere.

Liviu Marica va trebui să se ocupe de mutarea RAR Bistriţa-Năsăud într-un sediu nou, investiţie pentru care Cosmin Wechter a luptat ani de zile.

Timp Online îi mulţumeşte lui Cosmin Wechter pentru colaborare şi îi urează noului şef al RAR Bistriţa-Năsăud mult succes în activitate.

Cristiana Sabău

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.