Actualitate Recomandări

”Crăciunul solidarității”: Centrul de donații, deschis până în 20 decembrie

Centrul de donații de pe bulevardul Independenței, nr. 24-26, este încă deschis pentru un Crăciun al solidarității. ”Reiau invitația pentru toți bistrițenii, asociațiile, fundațiile, societățile comerciale care vor să contribuie la bucuria de sărbători a persoanelor vulnerabile din orașul nostru. Sunt binevenite donații constând în alimente neperisabile – conserve, dulciuri, ulei, zahăr, făină, dar și îmbrăcăminte, încălțăminte, pături (produse noi). Crăciunul ne va găsi mai generoși și mai uniți! ”, spune primarul Bistriței, Ioan Turc.

Centrul de donații este deschis până în 20 decembrie, între orele 10.00 și 18.00, iar în următoarele zile vor fi distribuite pachete, inclusiv cu sprijinul voluntarilor SVSU, pentru persoanele nedeplasabile.


2 comentarii

  • Foarte bine, dar DGASPC ul acum in prag de sarbatori nu se autosesizează in cazul acelui homeless de la calea ferata (str. Eroilor) de cateva zile sta acolo langa in foc, pun pariu ca toata ziua trec pe acolo directorii si angajatii instituției. Politia locala nu stie? Jandarmii cred ca se fac ca nu vad? Cfr ul la fel? Miile de masini care trec prin zona nimic. Dar avem spiritul Crăciunului!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS