Actualitate Recomandări

Creativitate și atitudine la concursul destinat viitorilor hair-styliști

(FOTO-VIDEO) Miercuri 19 aprilie au avut loc noi concursuri incluse în „Săptămâna meseriilor”. De această dată, acestea au fost dedicate elevilor de la specializările de frizerie și coafură. Evenimentul, organizat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, în cadrul proiectuui Centrul Europe Direct, și Inspectoratul Școlar Județean s-a bucurat de sprijinul BES România – partener oficial, și al Liceului Tehnologic de Servicii Bistrița – gazdă a activităților.

 

Concursul „Creativ în frizerie și coafură”, organizat la Salonul-atelier din cadrul Liceului Tehnologic de Servicii Bistrița-Năsăud, a pus față în față elevi de la Școala Profesională Specială „Sfânta Maria” Bistrița și de la liceul gazdă.

Tinerii liceeni și-au dovedit măiestria în folosirea instrumentelor specifice meseriei, dovedind totodată creativitate și atitudine în efectuarea probelor de concurs: tunsoare „Bros”, tunsoare scurtă pentru băieți și tunsoare modernă – pentru proba de frizerie; tunsoare pe păr lung sau mediu coafat cu bucle realizate din perie, coc poziționat la ceafă și coafură de seară poziționată pe partea stângă din păr ondulat – pentru proba de coafură.

 

Concurenții acestei ediții au fost: Nicoleta Tanca, Robert Kertesz, Iuliana Plic, Cristian Macra, Emanuel Moldovan și Rareș Habor din cadrul Liceului de Servicii Bistrița, coordonați de prof. Rodica Reman și Laura Țira; Alice Diana Luka, Daniel Păcurar și Augustin Moldovan din cadrul Școlii Profesionale Speciale „Sfânta Maria” Bistrița, coordonați de prof. Voichița Astăluș.

După încheierea probelor, elevii participanți au fost evaluați de către experții BES România și încurajați să își continue activitatea în această breaslă, evaluatorii precizând că cei mai mulți dintre tinerii concurenți au arătat un potențial deosebit de a deveni hair-styliști de succes.

Festivitatea de premiere a participanților va avea loc la data de 4 mai, după încheierea tuturor concursurilor incluse în „Săptămâna meseriilor”. Șirul de evenimente continuă la data de 20 aprilie, cu concursul „Electricianul îndemânatic”, organizat la Leoni Bistrița, începând cu ora 11.00.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS