Actualitate Recomandări

Creatoarea de modă Tina Olari, membru de onoare în juriu la World Fashion Festival Awards Dubai


Tina Olari va membru de onoare în juriu, la World Fashion Festival Awards Dubai, un eveniment exclusivist care se întinde pe durata a trei zile. În calitate de special guest, Tina Olari va juriza colecțiile unor designeri internaționali, iar la final va prezenta publicului și o colectie de lux, semnată chiar de ea.

„Nu pot exprima în cuvinte, bucuria! E minunat să culegi încă, roadele eforturilor, muncii și recunoașterii activitatii tale, în lume, ca designer”, a mărturisit creatoarea de modă din Bistrița.


Tina Olari, designer Haute Couture, este recunoscută și premiată la nivel Internațional ca Designer Oficial pentru concursurile de frumusețe la nivel Mondial, iar colecțiile sale au strălucit pe mari podiumuri ale lumii, ca Dubai, Milano, Barcelona, Madrid, România.

Între creațiile Tinei, care au îmbrăcat frumoasele care au câștigat concursurile mondiale de frumusețe, se numără: Miss World 2015, Miss Global China 2016, Miss Grand International 2016, Miss Top Model Of The World 2010, Miss Barcelona, Miss Spain și altele.

Tina este designerul și creatorul rochiei care a ajutat-o pe Mireia Lalaguna, pe 19 decembrie 2015, să câștige coroana Miss World 2015, prima și singura dată în istorie, când Spania a obținut acest titlu.

https://www.facebook.com/worldfashionfestivaldubai/posts/4080810928714780

2 comentarii

  • Să Vină la România ,nu la Spania să -și lanseze colecțiile pentru miss Romania,nu pt .străinătate și să rivalizeze cu creatorii/-atoarele autohtoni,-e.
    Să îmbrace toți mirii și miresele Țării.!

    • Felicitări doamnei! Aici în țară pe cine să îmbrace daca mirii și miresele își cumpără costume și rochii de pe olx, purtate o dată sau de mai multe ori?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS