Actualitate

Crimă la Livezile. Victima, un bărbat de 51 de ani. Autorul a fost arestat

Un bărbat de 51 de ani a fost găsit mort într-un apartament de bloc din comuna Livezile. Concubinul fiicei celui decedat, în vârstă de 37 de ani, este cercetat pentru omor. Acesta a fost reținut.

”În această după-masă, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat este în stare de inconștiență, în interiorul unui imobil din Livezile, existând suspiciunea unui omor.

În baza sesizării, s-a format o echipă complexă de cercetare formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Criminalistic care s-a deplasat la fața locului, aici fiind identificat cadavrul unui bărbat de 51 de ani.

Bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 37 de ani, concubinul fiicei persoanei decedate. Acesta se află în custodia polițiștilor.

În acest moment polițiștii fac demersuri pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodată sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 1

Miercuri dimineață, Poliția a precizat:

”În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, a fost luată măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore față de un bărbat de 37 de ani, din Leșu, bănuit de comiterea infracțiunii de omor. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând ca procurorul de caz să dispună în continuare măsuri și propuneri legale”.

ACTUALIZARE 2

Joi dimineață, IPJ a transmis:

”Față de bărbatul de 37 de ani, din Leșu, bănuit de comiterea infracțiunii de omor, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud a dispus măsura arestului preventiv pe o durată de 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale la delegarea procurorului, în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluție legală prin unitatea de parchet”.

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS