Actualitate

Incendiu la sala de sport a Liceului de Muzică ”Tudor Jarda” Bistrița

Echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Bistrița au intervenit pe strada Alexandru Odobescu la o sesizare de fum în sala de sport a Liceului de Muzică ”Tudor Jarda”.

Din fericire, incendiul a fost lichidat rapid. Acesta se manifesta la o priză, cu degajare mare de fum. Au fost afectați aproximativ 2 mp în jurul prizei.

Pompierii au procedat pentru evacuarea fumului din sala de sport cu un ventilator.

În momentul izbucnirii incendiului, anunțat prin numărul unic de urgență 112 la ora 07.32, în interiorul sălii de sport nu se afla nicio persoană, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

Foto-Video: ISU BN

7 comentarii

 • Am terminat scoala generala nr 2 in anul 1984 si din poze vad ca sala de sport tot asa a ramas,la anul se fac 40 de ani si nu s-a schimbat mai nimic.multumim ministerului invatamantului si tuturor celor 24 de ministri care sau perindat in 28 de ani!!!

  46
  1
  • Școlile, grădinițele, bibliotecile, muzeele, stadioanele, sălile polivalente, casele de cultura, azilele de bătrâni ar trebui sa fie in proprietatea primăriilor! Nu a Consiliilor Județene sau a Ministerelor.l.
   Ce caută Biblioteca Județeana la CJ? De ce nu e a primăriei?
   Ce caută Sala Polivalenta la Ministerul Sporturilor? De ce nu e a primăriei?
   Ce caută Muzeul Județean la Consiliul Județean?

   E treaba Primăriei sa construiască Centre de îngrijire a bătrânilor, ,să restaureze scoli, să construiască stadioane nu a Consiliului Județean sau a Ministerului.

   Spitalele aparțin de Regiuni (nu de ministerul sănătății sau de orașe).

   Aceste lucruri sunt clar delimitate. Cine se ocupa de biblioteci, cine se ocupa de spitale? Nu asa, toată lumea- adică si spitale orășenești si județene si regionale di universitare si militare si ale ministerului sănătății si ale CFR.
   Toate spitalele sa treacă la Consiliile Județene.
   Toate bibliotecile si muzeele la primărie etc.

   Poate ca ar trebui sa va inspirați de la alții, de la nord de România.

   8
   18
  • Si ce vrei sa facă primăria cu scoli,spitale sali de sport si biblioteci? Să bage buldozerele in ele?Tunele si piste de biciclete ? Ăstia se tâmpesc cum ajung sefi in primărie ,indiferent de la ce partid sunt.

   13
   2
 • Poate ca acum se trezeste primaria sa o bage in renovare… Nu a fost cuprinsa nici cand s-a renovat partea de pe Toamnei, nici cea de pe Odobescu, dar venim toti la poze sa inauguram jumatati de masura.

  16
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS