Sport

Cristian Coroian: Jucătorii sunt şi ei oameni, au familii. Sper să nu se ajungă la neprezentare

Antrenorul principal al Gloriei Bistriţa, Cristian Coroian, a afirmat că jucătorii săi, neplătiţi de la începutul anului, şi-au făcut datoria până acum şi au dat dovadă de caracter, ducând echipa în play-off, cu şanse de promovare în prima ligă. ”E normal ca jucătorii să-şi primească drepturile ”, a precizat tehnicianul formaţiei bistriţene, care crede că Gloria va primi licenţa la Comisia de Apel.

”Jucătorii sunt şi ei oameni, au familii, nu pot sta neplătiţi la nesfârşit. Au jucat, şi-au făcut datoria destul de bine zic eu până acum, au dus echipa în play-off şi acum pe locul 3, cu şanse bune de promovare în Liga I. Au dat dovadă mereu de mare caracter, au fost profesionişti, şi-au văzut de treabă, având în vedere condiţiile grele, faptul că sunt neplătiţi de la începutul anului, nu şi-au luat rata din martie. Sper ca lucrurile să se rezolve şi jucătorii să se pregătească în continuare”, a declarat Cristian Coroian pentru Timp Online.

Tehnicianul Gloriei speră ca situaţia să se rezolve cât mai repede, jucătorii să primească măcar o parte din bani pentru a se putea pregăti în linişte şi duce campionatul la bun sfârşit. ”Sper să luăm licenţa sâmbătă şi să ne atingem obiectivul stabilit la începutul sezonului, promovarea în Liga I, lucru pe care îl merităm, jucătorii o merită din plin pentru efortul depus în acest sezon. Cum îi cunosc eu pe jucători, nu cred că se va ajunge la o neprezentare sâmbătă la meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea. Cred că jucătorii vor decide până la urmă să se prezinte la această partidă şi o să evolueze aşa cum pot ei mai bine. Să vedem ce se va întâmpla la antrenamentul de miercuri, ca să putem juca sâmbătă trebuie să ne antrenăm. Nu am primit licenţa din cauza unor datorii minore. Nu este normal. Sunt convins că vom avea câştig de cauză la apel. Noi vrem să jucăm în Liga I”, a menţionat el.

Coroian a precizat că jucătorii au avut o discuţie cu conducerea clubului: ”Li s-a spus că se încearcă rezolvarea situaţiei cât se poate de repede, jucătorii să-şi primească drepturile şi să ne putem desfăşura activitatea normal”.

În semn de protest faţă de grava situaţie financiară cu care se confruntă clubul, jucătorii nefiind plătiţi de şase luni, componenţii lotului echipei Gloria Bistriţa au refuzat să se antreneze marţi dimineaţă, ei luând în calcul inclusiv varianta de a nu face deplasarea pentru meciul de sâmbătă cu CSM Râmnicu Vâlcea, din etapa a 6-a a play-off-ului de promovare în Liga I.

1 comentariu

  • sint ferm convins ca cei din conducerea clubului au salariile la zi. sint ferm convins ca aceste salarii care trebuiesc date jucatorilor vor fi platite de la bugetul de stat [adica de la noi prostii], Cretu va gasi pina sambata o modalitate de a albi acele 2 milioane de lei. si sint ferm convins ca Gloria are ………..de toate , doar ca nu vrea sa dea. asta e viata , unul e prost , altul este destept.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS