Actualitate

Cristina Iurișniți: ”Oamenii trebuie să se implice în politică”. Raportul de activitate al deputatului USR

Deputatul USR Cristina Iurișniți și-a prezentat într-o conferință de presă raportul de activitate pe 2018, în sesiunea parlamentară recent încheiată: ”Motto-ul în acest mandat – și nu sunt sigură că voi candida și pentru următoarea legislatură, mă mai gândesc, mă voi concentra din septembrie pe candidatura mea la europarlamentare – este ”Dacă Educație nu e, nimic nu e”.

”Capul de afiș al agendei publice rămâne justiția și atacul asupra statului de drept. Vrem treptat să schimbăm modul de a face politică, să convingem oamenii că trebuie să se implice în politică. A spune ”Eu nu fac politică pentru că este un lucru murdar” este ceea ce își propune să schimbe USR. Oamenii trebuie să se implice în politică, faci politică zi de zi vrând-nevrând. Este vorba de viitor, de deciziile pe care alții le iau pentru tine”, a declarat ea.

Raportul prezentat de Cristina Iurișniți:

Cristina Iurișniți a mai spus că acțiunea de strângere de semnături ”Fără penali în funcții publice” este ”la cote maxime, peste tot în țară există acțiuni. Acest proiect de suflet al USR face referire la cei care nu respectă legea, nu la un anumit partid, și care nu au ce căuta nici în Parlament, nici în administrația locală. Sunt colectate deja peste 350.000 de semnături la nivel național, iar până la sfârșitul lunii august trebuie să ajungem la 500.000, pragul pe care ni l-am propus. La nivelul județului avem undeva la 4.000. Facem un apel către cetățeni să semneze pentru acest demers. Există deschidere, dar mulți oameni nu sunt bine informați. Cei care plătesc taxe și impozite nu trebuie să fie conduși de oameni certați cu legea, condamnați. Și revin la motto-ul cu Educația, de aceea avem aceste probleme, fiindcă n-am fost educați în spiritul unor valori”.

6 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS