Actualitate

Cristina Iurișniți: Un început incredibil care așteaptă confirmarea

Cristina Iurișniți (USR), care conform simulărilor PSD câștigă un mandat de deputat la redistribuire, spune că ”e un început incredibil, dar care care își așteaptă confirmarea, continuitatea și implinirea în echipa USR”.

Mulţumesc tuturor pentru susţinere, încredere şi entuziasm pentru proiectul USR format din oameni ca şi voi, reprezentând dorinţa de implicare, de a nu mai privi nepăsători în jurul nostru. Felicitări echipei minunate USR BN! Oameni de calitate şi cu suflet mare care au ştiut să se implice şi să creadă până la capăt în proiectul început, pentru a-l duce cu bine la capăt! Asta ne cam lipseşte nouă românilor, nu-i aşa? Ne pierdem uşor pe drum perseverenţa şi tenacitatea! Va aşteptăm să ne fiţi alături, şi la bine dar şi în momentele de cumpănă din proiectele viitoare, să creştem împreună! Vă îmbrăţişez din suflet dragi prieteni! Un salut din Braşov, de la Comisia Naţională pentru Curriculum unde voi rămâne până în 15 decembrie! Apoi, cu sufletul senin, vom ciocni cupa de şampanie a reuşitei!”, a postat ea pe Facebook.


Conform simulărilor PSD, cei șapte parlamentari ai județului în viitorul legislativ, din care primii trei în mod direct iar ultimii patru la redistribuire, sunt: Doina Pană, Daniel Suciu (ambii PSD), Robert Sighiartău (PNL), Ioan Țintean (ALDE), Cristina Iurișniți (USR) la Camera Deputaților, Ioan Deneș (PSD) și Ioan Simionca (ALDE) la Senat.

16 comentarii

 • După puținul timp în petrecut în ședințele USR Bistrița, vă pot asigura că nu se pune problema de-a trece dintr-o barcă în alta. Interesul comun nu este asigurat doar de unul dintre partide. Fie și în opoziție, eficiența actului legislativ poate fi în egală măsură sprijinit de toate forțele politice.

 • Felicitari pentru rezultatul foarte bun obtinut si multa putere de munca si nervi de otel pe mai departe. Daca va faceti bine treaba in parlament si mentineti standarde de etica ridicate, aveti sanse foarte mari peste 4 ani, cand electoratul se va fi saturat de guvernarea PSD. Si nu repetati cele doua mari greseli ale PNL: alianta cu PSD din 2011 (USL) si alianta cu PDL din 2014. Nu va aliati cu nimeni, aveti mare grija la oamenii care vi se alatura si fiti consecventi pana la capat.

  • Nu sunt surprins de loc.
   Din contră, sunt dezamăgit pentru că doar 9% dintre alegători au votat USR. Marea majoritate a alegătorilor au preferat să pună ştampila pe aceleasi partide, care au dovedit că nu sunt in stare să guverneze țara.
   In fine, e un inceput şi s-ar putea ca peste 4 ani, USR să fie mai mare ca si PNL.

 • Stiți de ce au rămas aceiasi oameni la putere de 27 de ani ?
  Au speriat oamenii cu Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială, Soros, Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii, Sevicii Secrete Străine, Organizatii Non Guvernamentale etc.

  Sunt doar zvonuri şi dezinformare ca pe vremea lui Ceauşescu…………duşmanii poporului.

 • Am mai avut in parlament o profesoara-grevista …..aia cu 70 de zile ….! Sa speram ca dvs veti sterge aceasta pata care a lasat-o ea in parlament.e singurul lucru ce doresc sa faceti.ca altceva ….

  • Aia era o invatatoare cu studii medii, intr-un catun de langa Caracal, ahtiata dupa PSD-ALDE. Cristina Iurisniti e unul dintre cei mai buni profesori din judet, cu studii postuniversitare la una dintre cele mai importante facultati din Franta. Preda si la el mai bun colegiu din judet si adera la ideile USR. Inceteaza sa mai faci comparatii care te pot face sa pari idiot.

  • @Sorin
   Parlamentul nu e rezevat intelectualilor. Ar fi bine ca toate categoriile sociale să fie reprezentate, nu doar jurişti, economişti şi profesori de la cele mai bune colegii din țară etc.
   Vreau să văd de exemplu şi contabili, tâmplari şi asistenți sociali, iar jumătate dintre parlamentari ar trebui să fie femei.

 • Domnule Sorin, o fi buna profesoara nu contesta nimeni, dar de ce Soros, de ce un neavenit din America a facut un partid sponsorizat de Soros , de ce nu a ales altceva, cu tot respectul

  • Incearca sa te desprinzi de Antena3 sau RomaniaTV, incearca sa gandesti singur, informeaza-te din surse diverse. O spun cu respect, fara aroganta, nu mai crede toate intoxicarile mediatice.

 • Ca sa crezi in tampeniile raspandite de aparatul de dezinformare PSD,trebuie sa ai IQ-ul foarte mic sau sa fi fanatic religios:”Crede,nu cerceta”.Dar asa patesc toti care vizioneaza latrina3 si ROMtv..Prostesc instantaneu,,Din pacate..

 • Ati urmarit numai Romania TV? Daca da, atunci frustrarea dvs ca PRU este istorie ar fi cel mai bine sa o tineti numai pentru dumneavoastra. Daca nu, ati fost spalat pe creier de o manipulare grosolana. In ambele cazuri va invit sa va informati mai bine si in acelasi timp sa nu vorbiti cu gura plina…(prietenii inteleg subtitatea)

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS