Actualitate

Ionuţ Simionca recunoaşte că a pierdut în faţa altora ”purtaţi de un curent favorabil”

Preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, votat doar de 4.363 dintre cetăţenii care au trecut pe la urne, adică în procent de 4,7%, se recunoaşte învins în faţa altora „purtaţi de un curent favorabil”.

„De data asta nu a fost să fie. Am pierdut locul 5 la Cameră Deputaților în favoarea celor de la USR.
A fost o competiție în care bistrițenii au trebuit să aleagă între mai mulți candidați, fiecare dintre ei având avantaje și dezavantaje diferite. Unii cu foarte multă experiență, alții cu o structură politică puternică, unii cu idei și dorință de schimbare, alții purtați de un curent favorabil.

Județul Bistrița Năsăud a ales, iar noi toți trebuie să respectăm acest rezultat și să sperăm că aleșii noștri vor face tot posibilul pentru bunăstarea noastră.

Felicit pe toți cei care au reușit să câștige un loc în Parlamentul României și sper că sunt conștienți de responsabilitatea pe care o au față de locuitorii acestui județ minunat.

Am crezut și cred în continuare că lucrurile vor merge mai bine în România doar dacă ne implicăm. Am crezut și am luptat pentru șansa aceasta.

Mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine, celor care m-au votat și celor care m-au criticat, mulțumesc echipei de campanie care a fost alături de mine pe parcursul ultimelor săptămâni, care au suportat frigul și oboseală pentru că mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți bistrițeni”, a scris Ionuş Simionca pe Facebook.

15 comentarii

 • Nu a fost să fie de data asta Ionuț Simionca.
  Ai fost un cocurent redutabil, energic, bătăios, care le-a dat bătăi de cap contracandidaților.
  Iți doresc succes in viață !

  • Te rog sa pastrezi cu sfintenie pactul de loialitate , sa-l folosesti si peste 4 ani .
   Te va ajuta la fel de mult .
   Inteligenta campanie .

 • Atita truda ptr nimic. Doamneeee…..!si bani si efort,nervi si……! Nu merita. Acum back to work.sa vedem ce faceti ca ati declarat ca o sa ne aratati alta fata dupa alegeri.succes. De fapt …..cred ca asta e finalul.asta e.

 • Felicitari pentru munca depusa si pentru campania frumoasa. Ai progresat Su cu siguranța dacă ești constant vei fi un politician bun .

 • Nici in al 13-lea ceas nu faceți o analiză obiectiva. Se numește managementul eșecului, e o știință. Puteți incepe de la întrebarea: De ce nu am atins pragul electoral de 5% pe judet?
  Ar fi mai util pentru voi, în loc să căutați scuza „valului USR”
  Ps: diferența până la prag ați pierdut-o cu „strategia” cu bannerele și scandalul de după, cel cu „fundația”. Oamenii nu sunt proști, au citit printre rânduri

  • @Made in Romania… strategia cu bannerele le-a adus cele 4,5% procente!!! altfel erau la aproape 2%. La fel a fost si strategia cu „Corturile” de pe trotuare…la locale…daca va mai amintiti!
   Fara aceste strategii de scandal nu s-ar fi vorbit de ei … DELOC!

  • Voi le-ati aratat povestea cu Fundatia ei v-au aratat fun____l.
   ramaneti sfinti inca 4 ani .
   succesuri

 • Nu așa e câștiga alegerile d-le Simionca! Intr-O campanie electorală nu arunci cu noroi în toți și sa ne explici cât de bine sau de rău trăim pentru ca asta vedem și noi în fiecare zi ci vi un program cu care încerci sa convingi electoratul! La fel ai făcut și la alegerile locale doar ai aruncat cu pietre în toți care nu au fost de acord cu tine! Asta a fost și rețetă de succes a PSD-ului și cu asta a câștigat alegerile prin faptul ca a prezentat un program fără critici la adresa adversarilor.

 • Dar ce se mai strofoaca unii la comentat, de ce nu au venit in campanie cu sfaturi si stategii de a castiga aceste alegeri. Inca ceva, atata vreme cat tara asta este o colonie cam greu sa o ducem bine. Probabil cand tot poporul o sa ingenuncheze cu fata la Dumnezeu, o sa primim conducatori mai buni. Intai trebuie sa se indrepte poporul ca sa aiba un conducator bun. Si la cum stau lucrurile nici peste 1000 de ani nu va fi mai bine indiferent ce partide ar fi la conducere.

 • Mai licurici,tu nu ai invatat ca nu mai merge cu..ala-I urat,prost,hot,etc…,iar tu nu ai nici un program concret,cu surse de finantare,doar promisiuni si gargara.De echipa ce sa mai vorbim…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.