Sport

Cu trofeul pe masă, la TeraPlast Arena. Gloria, meci cu ”miză uriașă”

Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, bronz în campionat, joacă la sfârșit de săptămână în Final Four-ul Cupei României, la TeraPlast Arena din Unirea. Antrenorul Horațiu Pașca prefațează semifinala cu CSM Târgu Jiu, pe care Gloria a învins-o recent în campionat, la scor, 42-21.

”Este un final de săptămână important pentru noi, cu trofeul pe masă, însă înainte de ziua de duminică avem semifinala cu Târgu Jiu, un meci extrem de important, cu o miză uriașă, calificarea în grupele Cupei EHF. Sunt absolut convins că meciul de sâmbătă cu Târgiu Jiu va arăta un pic diferit față de cel de campionat. Dacă atunci nu era niciun fel de miză, acum miza e uriașă. Știu că vor aborda meciul diferit, în campionat în momentul când ne-am desprins au și schimbat două-trei dintre jucătoarele de bază. Cu siguranță, până la ora jocului vom fi pregătiți. Ce îmi doresc foarte tare e ca suporterii bistrițeni să umple din nou până la refuz sala și să ne susțină pe tot parcursul meciului”, a declarat Horațiu Pașca.

Sâmbătă 20 mai și duminică 21 mai, la TeraPlast Arena din Unirea are loc Final Four-ul Cupei României. În semifinale, sâmbătă 20 mai se vor întâlni, de la ora 15.00, CSM București – Dunărea Brăila, iar de la ora 17.30, Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – CSM Târgu Jiu. Duminică 21 mai, de la ora 15.00, învinsele din semifinale vor juca în finala mică pentru medaliile de bronz, iar de la ora 17.30 câștigătoarele semifinalelor își vor disputa ultimul act. Gloria, bronz în campionat, poate obține accesul direct în grupele EHF European League dacă va ajunge în finală cu campioana CSM București. Toate meciurile vor fi transmise în direct la TV pe Pro Arena.


Cu 5 victorii în ultimele 7 ediții, CSM București, cu o constelație de staruri, s-a calificat pentru a noua oară în Final 4 și vine la Bistrița din postura de câștigătoare en-titre a competiției. După 6 ani, Gloria are o șansă unică. Va juca meciurile decisive acasă, cu trofeul pe masă. Dunărea Brăila și CSM Târgu Jiu vin să își joace șansa pentru a înfrunta favoritele. Final 4 va fi sold out.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS