Sport

Gloria încheie play-off-ul cu o victorie de moral înainte de baraj

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și FC Bihor, locul 2 respectiv câștigătoarea Seriei 10, s-au întâlnit pe Stadionul ”Jean Pădureanu” în ultima etapă din play-off-ul Ligii a 3-a la fotbal, într-un meci practic fără miză, ambele echipe fiind calificate la barajul de promovare în liga secundă.

Echipa bistrițeană s-a impus cu scorul de 3-1 (2-0), prin golurile marcate de Gheorghe Gondiu (6, 90) și Alexandru Stoica (33). Pentru oaspeți a înscris Andrei Moga (63).

Antrenorul Adrian Falub a trimis în teren următoarea echipă: Bodea, Manolache (Hasnaș 46), Georgescu, Gugu (Savu 70), Runcan, Luca, Abdul, Rus (Vasile 46), Stoica (Buia 70), Gondiu, Davordzie (Yameogo 60).

”Era un meci care nu conta pentru clasament, dar era important era să câștigăm, să nu luăm cartonașe aiurea și să nu ne accidentam. S-a încheiat campionatul, cred că am făcut o muncă bună până acum. Mă gândesc deja la viitor, trebuie să încununăm munca bună pe care am făcut-o cu meciurile de baraj”, a declarat Adrian Falub.

Lovitura de începere a partidei a fost dată de o fostă mare glorie a fotbalului bistrițean, Adrian Florea.

Ce urmează pentru Gloria:

  • miercuri 24 mai, Stadionul ”Jean Pădureanu” Bistrița, ora 18.00: Gloria – Corvinul Hunedoara, meci tur în primul baraj de promovare în Liga a 2-a.
  • sâmbătă 27 mai, ora 17.30, Stadionul ”Michael Klein” Hunedoara: Corvinul – Gloria, meci retur în primul baraj de promovare în Liga a 2-a. Se organizează deplasare pentru suporteri.
  • în cazul în care va trece de Corvinul, Gloria va juca al doilea baraj de promovare în Liga a 2-a, tur-retur, cu învingătoarea din dubla Unirea Ungheni – FC Bihor.
Etichete

1 comentariu

  • Bună seara,
    FC Bihor a venit la Bistrita cu rezervele ,rezervelor…..Am văzut azi un alt meci slab.Singura diferența fata de celelalte meciuri e ca s-a încercat un presing mai sus în terenul advers.Am înțeles domnule profesor Falub ca aceste ultime doua meciuri au fost de pregătire….oare ce s-a pregătit?După un sezon întreg tot nepregătiți va găsește barajul…Aștept sa vad ce o sa declarați dupa baraj.Pana atc mai aveți câteva zile sa.i motivați pe băieți.Poate iese ceva….mizez pe experienta dumneavoastră.
    Va doresc succes și nu uitati sa le spuneți băieților ca e timpul pentru sacrificiu,e timpul sa luptam pana la epuizare,e timpul pentru Glorie!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.