Sport

Gloria organizează deplasare pentru suporteri la meciul de baraj de la Hunedoara

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud organizează deplasare pentru suporteri la meciul din deplasare cu Corvinul Hunedoara, din 27 mai, contând pentru manșa secundă a barajului de promovare în Liga a 2-a la fotbal.

”Rescriem istoria împreună? Fotbaliștii Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud pregătesc dubla din barajul de promovare în Liga a 2-a cu Corvinul Hunedoara. Prima partidă este programată în 24 mai, începând cu ora 18.00 urmând ca returul să se joace la Hunedoara în 27 mai, de la ora 17.30.

Prezența dumneavoastră în tribune ne-a dat mereu încredere, ne-a motivat și ne-a purtat spre victorie. Tot de la dumneavoastră am primit energia care ne-a permis să ajungem aici! Umpleți tribunele Stadionului ”Jean Pădureanu” și haideți să luăm o opțiune serioasă încă din primul meci. Tot împreună ne dorim să fim și la Huendoara pentru a duce Gloria în Liga a 2-a!

Dacă ne iubiți, credeți în noi și vreți să ducem această bătălie împreună, în familie, sunteți rugați să vă exprimați intenția de a ne susține la Hunedoara printr-un SMS la numărul de telefon 0766-718011, în care să specificați până cel târziu joi, 25 mai, ora 10.00, numele dumneavoastră și numărul de persoane care doresc să ne însoțească la meci.

Dăm totul pentru Gloria! Până la capăt!”, transmite gruparea bistrițeană.

3 comentarii

 • E foarte greu, dar nu imposibil. Corvinul n-a pierdut nici un meci în actualul sezon, au un lot foarte bun, sunt susținuți de comunitate, au bază sportivă, sponsori. La noi, susținerea e doar din partea CJ, municipiul nu dă nici un leu, baza sportivă e a unor șmecheri, unde Gloria plătește chirie. Greu și dacă promovează să se mențină, dar repet, se poate. Cu deplasarea la Hunedoara, sunt convins, că doar după meciul tur de la Bistrița, se decid spectatorii, că dacă doamne-ferește, pierzi acasă, atunci excursia nu-i prea interesantă. Până atunci, cu toții pe stadion și HAI GLORIA.
  PĂREREA MEA!

  4
  1
  • Rednic, andone, mateut, klein, andone, gabor, pefcu…cu lucescu la butoane!
   Cam asa era echipa mea de suflet candva!!!

   1
   1
 • Antrenorul principal si cel secund sunt oameni cu totul deosebiți, si președintele lor deasemenea. Au condiții bune jucătorii. Cat despre baraj, inca de la prima atingere a balonului trebuie sa fie pe ei la propriu, impreuna cu portarul. Sa dea navala peste ei, sa nu poata trece de jumătatea terenului. In 3, 4 minute de năpustire violenta, ii asigur ca vor înscrie. Apoi retragerea si pastrarea rezultatului. Repet, napustire violenta inca de la inceput. Sa nu fie lăsați sa respire! Succes!

  2
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.