Politică

Cum a pierdut Vasile Negruşeri un Duster la care visa

Administratorul public al judeţului Vasile Negruşeri urma să primească o Dacia Duster nouă, în valoare de circa 16.000 de euro, cumpărată prin Programul Rabla, dacă nu s-ar fi opus foştii săi colegi de partid de la PSD.

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud s-a gândit că nu ar fi rău să aplice pentru Programul Rabla şi să cumpere trei maşini noi, două pentru Inspăectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi una pentru CJ. Cei de la ISU, modeşti cum sunt, au spus că se mulţumesc şi cu două Loganuri noi versiunea standard în timp ce pentru CJ urma să fie cumpărată Dacia Duster 4×4 versiunea Ambiance, de două ori mai scumpă decât suratele lor.

La urechile consilierilor judeţeni ai PSD a ajuns informaţia că Dacia Duster ar fi urmat să fie condusă de administratorul public al judeţului, Vasile Negruşeri, motiv pentru care USL a anunţat că nu este de acord cu un astfel de premiu pentru fostul social-democrat care a trădat partidul din care provine ca să facă parte din PDL.

Pe când Liviu Ruse se pregătea să ignore punctul de vedere al celor din opoziţie, Anton Vlad (ex PNL), susţinător al actualei conduceri, a spus că nici el nu este de acord cu achiziţia unei maşini scumpe în aceste vremuri grele. Aşa se face că Duster-ul a fost şters de pe listă, iar CJ va aplica pentru trei Loganuri.

Preşedintele CJ, Liviu Rusu, a ţinut să spună totuşi că, în afară de el însuşi, nimeni nu are o maşină „rezervată”, tot aparatul CJ folosind cele şase autoturisme din parcul auto al instituţiei. Se ştie însă că vicepreşedinţii şi ceilalţi din conducere nu schimbă maşinile de la o zi la alta, mulţi dintre ei având chiar şi şoferi proprii, aşa că zvonurile potrivit cărora Negruşeri urma să se aleagă cu un Duster nu puteau fi departe de adevăr.

Cristiana Sabău

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.