Social

Cum arată parcul din staţiunea Sîngeorz-Băi după ce s-a făcut curăţenie (FOTO)

Sîngeorz-Băi începe, spre final de sezon estival, să arate a oraş în care turiştilor, dar şi localnicilor să le facă plăcere să îşi petreacă timpul liber. Primarul Traian Ogâgău a reuşit, cu ajutorul voluntarilor, să facă ordine şi curăţenie în parcul staţiunii, unde, în sfârşit, este şi acces liber la internet

„5 august. Am finalizat curățenia generală în parcul stațiunii, urmând să facem câteva investiții la spațiul de joacă pentru copii. Acum vin cu rugămintea vouă, sîngeorzenilor și turiștilor de a și păstra curățenia! Știu, mai sunt multe de făcut, coșuri de gunoi și altele pe care cu timpul aveți încredere, se vor rezolvă, dar nu asta nu înseamnă că noi putem face ce și cum vrem în parc sau oriunde în oraș. Semințe, peturi, mizerie, gălăgie…Nu avem nicio scuză și nu vom ierta pe nimeni care își bate joc de ceea ce este al nostru, al tuturor! Nu uitați, curățenia este primul pas spre civilizație și asta pleacă de la educația de acasă! Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în această acțiune!
Enjoy free wi-fi în parc! Duminică sunt evenimente în parc, revin cu informații!”, a scris primarul Traian Ogâgău pe pagina de Facebook intitulată „Împreună reuşim!”.

Reamintim că noul primar al oraşului Sîngeorz-Băi le-a cerut proprietarilor de cai să protejeze asfaltul aplicând scutece pentru animalele de tracţiune. Începând de luni, 01.08.2016, cei care nu respectă decizia Consiliului Local sunt amendaţi.

parc Sg Bai 1 Parc Sg Bai 2 Parc Sg Bai 3 Parc Sg Bai 5

7 comentarii

 • Arată oribil domnule ogaga. .O babă ori cât ai înfrumuseta-o tot baba e..așa și cuparcul de la sSg băi. .poate iei exemplu de domnul Cretu și începi să faci ceva frumos din temelii. .cu doua găleți de var și 3 sape și două coase nu faci treabă

 • E mult mai natural parcul singeorzan.
  Asta pe de o parte.
  Pe de alta, cam cat i-a luat d-lui Cretu sa refaca parcul municipal?
  Hai sa fim rezonabili.
  Ca sa nu mai pun in discutie bugetele celor 2 orase, mai exact diferenta dintre ele…

 • Ce presupune o curatenie generala facuta de o firma specializata? Absolut tot ceea ce aretrebui sa faceti voi in cateva zile:
  CURATENIE BEC SRL
  aspirarea si curatarea mochetelor, covoarelor si tapiteriilor;
  sters praf sub paturi, canapele, dulapuri;
  curatarea geamurilor, a usilor, a glafurilor, etc;
  stergerea prafului;
  curatarea faiantei si a gresiei din baie si bucatarie si a tuturor podelelor;
  dezinfectarea baii si a bucatariei;
  curatarea aragazului.
  Cam cat ar lua unei femei( care are doar doua maini) sa faca toate astea intr-un apartament cu doua camere? 2-3 zile daca lucreaza full-time numai la asta si “baga” si niste ore suplimentare. Dar sa mai stai la vila, sa ai de curatat vreo 4-5 camere si o curte imensa? Ai trei variante: renunti la curatenie, muncesti singura pana cazi lata sau chemi o firma de http://www.curatenie-bec.com la domiciliu. Prima varianta cade pentru ca nu suporti mizeria in casa. A doua pica pentru ca n-ai chef sa zaci o saptamana dupa curatenie si sa dai bani pe analgezice si ramane varianta firmei de curatenie. Scapi de grija tuturor treburilor enumerate mai sus, tii certurile din categoria “de ce doar eu fac curat?” departe de relatia ta, economisesti energia pentru activitati care sa iti faca placere si sa te destinda pentru a reusi sa faci fata perioadei aglomerate de la serviciu.

 • Utilizati bicarbonatul pentru a elimina mirosurile si pentru albire. O pasta de bicarbonat si apa poate ajuta la albirea chiuvetelor si cazilor de baie, iar o cutie de bicarbonat in frigider, baie sau dulapuri ajuta la absorbtia mirosurilor iata cum il folosim corect http://www.curatenie-bec.com

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.