Politică

Cum au trăit democrat-liberalii în timpul guvernării lor. Azi, Mihai Bilegan!

Consilierul municipal PDL Mihai Bilegan s-a remarcat, în ultimii ani, în Consiliul Local printr-o tăcere profundă. Nu a luat cuvântul niciodată, nu a exprimat nicio părere personală nici verbal, nici în scris. Cu toate acestea, zice el, a trăit doar din indemnizaţia de consilier. Halal job!

Potrivit declaraţiei de avere a democrat-liberalului Mihai Bilegan, administrator-asociat al SC Pelger& Bilegan Impex SRL Bistriţa, în cursul anului 2011, consilierul nu a avut niciun alt venit constant decât indemnizaţia, dovadă că se poate trăi şi cu 500 de lei lunar, aviz celor carea u ieşit în faţa Prefecturii să ţipe că nu le ajung banii.

În caz că nu se poate, vinzi ceva, la fel cum a făcut şi Mihai Bilegan, alesul nostru taciturn. Cu 10.000 de euro obţinuţi, se pare, în urma unei tranzacţii, s-a descurcat timp de un an fără să se mai împrumute de la alţii. Probabil că a avut şi bani de benzină urmare a acestui fapt, nu de alta, dar nu l-am văzut prea des umblând pe jos.

Indemnizaţia şi tranzacţia l-au salvat pe consilierul care nu stă deloc rău la capitolul avere. Deţine un teren, patru case şi nu are datorii la bănci.

Din declaraţia de interese reiese că e vicepreşedinte al PDL Bistriţa, adică mâna dreaptă a lui Ioan Botiş (de ce nu ne mirăm?), mai deţine o firmă, dar şi Fundaţia Bilegan Herina unde este membru fondator.

Cristiana Sabău

1 comentariu

  • UN PINGUIN ! NICI ASTI PDL DAR NICI CEILALTI FOSTI SECURISTI PSD-PNL VIN LA PUTERE SA ISI ORGANIZEZE HAITELE DE PEADATORI DE TARA, EU I-AS IMPUSCA CU SARE .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS