Actualitate

Cum merg lucrările la parcarea etajată de pe strada Ion Minulescu

Avansează lucrările la parcarea etajată (demisol plus parter) de pe strada Ion Minulescu (zona C.R. Vivu) din Bistrița, investiție a municipalității de 5,7 milioane lei.

”La finalul acestei săptămâni, a început turnarea fundațiilor continue la parcarea etajată de pe strada Ion Minulescu”, a precizat primarul Ioan Turc.

Aleile de acces la blocuri și parcările existente în zona Ion Minulescu adiacentă cu C.R. Vivu urmează să fie reamenajate. Prin realizarea parcării se va asigura un număr de 88 locuri de parcare (incluzând și amenajarea unor locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități), care să deservească parcarea autovehiculelor rezidenților și vizitatorilor ocazionali. Aici va exista și o stație cu două posturi de încărcare pentru autovehicule electrice. Proiectul include amenajarea cu spații verzi, alei pietonale, corpuri de iluminat și mobilier urban.

10 comentarii

 • Treburile merg bine , normal.
  Felicitari IOAN TURC deoarece trebuie sa gaseasca solutii pentru noi locuri de parcare pe care LINIA GRI si pistele de biciclete le- au anulat si se desfinteaza 3- 4 mii locuri de parcare si baga-n faliment micile afaceri ale bistritenilor. Asa a inteles fosta administratie dezvoltarea orasului . Astept insa si executia parcarii din curtea Bisericii ROMANO-CATOLICE idee adusa de mine si discutata tet a tet cu Parintele Paroh la inceput de drum.

  9
  26
  • Bălane…in curtea parohiei nu iese 40.000 de euro locul de parcare.Stai să mai facă băieții niște banuți ,că uite ,s-au devansat alegerile .Parcarea in curtea parohiei va ajunge la maxim 500 de euro pe loc de parcare.Mai bine le dă primăria la angajați concediu plătit să nu se mai tot vaite că n- a unde parca.Că una e 10 la sută la parohie și alta 10 la sută ,dincolo.

   14
   1
 • Corect…unii au gândit prost…alții au executat prostia,întocmai și cu întârziere.In memoria colectivă contează executantul.

  13
  1
 • V. pana una alta eu am venit cu o solutie clara .
  Cauta si tu un loc si implica-te .
  Restul cu calculelele tine de administratie iar unii sa mai tacem din fleanca daca nu ne implicam si vrem totul pe tava.

  2
  14
  • Bălane,pentru demersurile pe lângă parohie meriți felicitari.In altă ordine de idei ,de identificarea si negocierea spatiilor pentru parcari ar trebui sa se ocupe beneficiarii de dolce vita din primărie.Pe lângă faptul ca au atributii de serviciu ,mai au si mijlozcele si autoritatea necesara.Doar ca trebuie sa-i puna cineva la muncă.

   1
   5
 • Ce poze frumoase … toti echipati corespunzator, bocanci, salopete, veste reflectorizante si bineinteles nelipsita casca de protectie… sa nu le cada ceva idei in cap sa faca 10 etaje.
  Bravo asta da echipa, FELICITARI CONSTRUCTORULUI !!!

 • Parcarea supraterană etajată Eminescu este singura capabilă să rezolve lipsa locurilor de parcare din Centru. Dacă actualul primar a fost incapabil să o construiască atunci o va construi viitorul primar al Bistriței.

  12
  1
 • Cel ce tot te legi de Parcul Eminescu si iti sta in gat , citeste si tu legislatia noua data din UE prin care acel edil care intrazneste sa distruga un spatiu verde gata amenajat cu copaci cu flori, iarba si mai ales un loc ideal de repaos si socializare pentru apoximativ 2.000 de locuitori din zona va face puscarie 10 ani.S-a trimis si o petitie cu 500 semnaturi in vremea lui OTC impotriva distrugerii acestui lor si nici fostul primar nu a mai intraznit sa strice locul auzind ca la 50cm iese apa si sub pamant sunt magistrale mari de apa,canal,gaz,curent.
  Asa suna noul ordin dat de comisiile UE de MEDIU.Sunt locuri pentru parcari chiar daca trebuie cumparate , bani la fel se vor gasi.
  Vorbesti ca un papagal de fiecare data fara sa cunosti legislatie.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS