Cultură

Cum s-a pregătit școala Bisericii Ortodoxe să îi primească pe copii în prima zi din noul an

Școala Primară ”Sfântul Stelian” din Bistrița s-a pregătit în mod exemplar să-i primească pe copii. În acest an școlar, sub patronajul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, vor învăța aici trei clase.

“Începe o nouă poveste frumoasă pentru elevii Școlii Primare Sfântul Stelian Bistrița. Îi așteptăm pe copii cu mult drag și cu brațele deschise la școală”, a scris pe Facebook preotul Tudor Mudure.

Școala își desfășoară activitatea sub patronajul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, iar anul trecut a funcționat cu o clasă pregătitoare și clasa I.

Oferta educațională pentru anul școlar 2023-2024 include: clasa pregătitoare (20 locuri), clasa I (20 locuri) și clasa II-a (20 locuri)

Programul școlar este în intervalul 8.00-12.00, iar programul extracurricular este de la ora 12.00 la ora 16.00, care include servirea mesei dar și o paletă bogată de activități educative, recreative și culturale.

Pe lângă disciplinele de studiu obligatorii, cuprinse în planul-cadru, sunt și disciplinele opționale: Liturghia prin ochi de copil sau Învățăm, cântăm și participăm la Sfânta Liturghie, discipline care se predau doar în această școală.

6 comentarii

 • D-le vehement✓Pe lângă cele cuprinse în planul-cadru, sunt și disciplinele :opționale!! ”
  D-le ,calmez-vous! K sunt opționale, alea de care „vă temeți” dvs!!! Oricum sunt multe oferte de școlarizare in oraș, de toate pt toți. Fiecare merge unde ii place și unde le convine ! Paleta e largă.
  ––

  Pe de altă parte, mi se pare perfect normal pt o școală cu specific creștin.
  Succes,👍 bafta tuturor copiilor și elevilor de la TOATE școlile din oraș și județ ! Sănătate și înțelepciune 💐tuturor. O zi bună!

  22
  5
  • Oare nu cumva abuz este si propaganda si parada lgb++ care suceste gandirea limpede?
   Daca eu sunt forțat/obligat/pus la zid să ii accept pe ei, trebuie sa fiu si eu acceptat cu convingerile mele (care nu afecteaza pe nimeni)!

   7
   1
 • @NU INDOCTRINARII!

  Mă omule, ne mai scutești cu textele astea și cu propaganda!!?? !! Hai pa! Comentează in altă parte. Ai o fixație?!pe articolul ăsta.
  Și dtaa mă abuzezi pe mine cu afirmațiile d-mitale!

  15
  4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS