Actualitate

Cum arată casa în care locuiește cântăreața Anuța Motofelea (VIDEO)

Anuța Motofelea, urmaşa Valeriei Peter Predescu, a deschis porțile casei în care locuiește și care ”se învârte după soare”. O echipă de la Antena Stars a descoperit nu doar o colecţie impresionantă de costume populare, unele moştenite chiar de la regretata artistă, ci şi obiecte de colecţie, piesa de rezistență din casă fiind un şemineu.

”Anuța Motofelea are o viață la care mulți aspiră. Pe lângă faptul că are un succes formidabil în lumea muzicii, celebra intepretă se poate lăuda cu o familie minunată, formată dintr-un soț iubitor și un băiețel superb în vârstă de 4 anișori, pe nume Elias. Dacă la început aceștia locuiau într-un apartament, Anuța Motofelea și soțul ei au hotărât că cel mai bine pentru familia lor este să se mute într-o casă, locuință pe care au tranformat-o în scurt timp într-un ținut de poveste. Pentru a ajunge la un asemenea rezultat, aceștia au discutat cu mulți designeri, la fel de faimoși.

„Am lucrat cu desingeri, m-am gândit cam ce mi-ar plăcea mie. Înainte am stat la apartamentul soțului și l-am renovat eu alb, acum nu am mai vrut nuanțe atât de deschise”, a povestit artista pentru „Acces Direct”.

În continuare, cântăreața a povestit că între ea și soțul ei a existat o relație imposibilă, demnă de un scenariu de film. Aceștia se vedeau foarte rar, căci bărbatul locuia în Anglia.

„Am avut o relație interzisă. El mi-a spus că nu o să vină niciodată în România și nici eu în Anglia. A trecut un an și ceva și am rămas însărcinată”, a mai spus Anuța Motofelea.

Anuța Motofelea le-a povestit reporterilor „Acces Direct” că ea și partenerul său își împart toate treburile casnice, chiar și când vine vorba de gătit. La fel ca în restul casei, cei doi au ales un ornament tradițional și în bucătărie.

„Să știți că și eu gătesc, și soțul meu, amândoi gătim. Ne-a plăcut sa fie un model tradițional, o pată mică, eu fiind îndrăgostită de folclor. M-am gândit să aleg sticla cu un model tradițional”, a mai spus ea.

Anuța Motofelea este angajata Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud ca artist al Ansamblului Profesionist „Dor Românesc”.

Sursa: Spynews.ro

4 comentarii

  • Aici si cu aceasta ocazie vedem invidia la impostorul roman care se roade pe dinauntru singur ca un plev plin de rugina , comentand si scuipand rautate . Ce casa si amenajari cu gust ! Felicitari stimata doamna si Dumnezeu sa va dea viata lunga cu sanatare la toata familia si sa va bucurati de rodul muncii !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS