Sănătate

Cursul de inițiere în Qigong s-a încheiat cu succes. Următorul începe în 15 martie

Cursul de inițiere în Qigong, realizat de Silvia Rus s-a încheiat cu succes în 18 februarie, iar în urma lui s-a creat un grup de practică. Acesta va continua să susțină săptămânal cursuri în fiecare zi de miercuri.

  • ”Doamna Silvia a deschis porțile și ne-a călăuzit pe un tărâm nou pentru noi. Am descoperit un sport, o artă, un medicament pentru suflet, și toate acestea la un loc ne-au fost prezentate cu dinamism, pasiune și har de un trainer deosebit. Mulțumim doamnei Silvia și Asociației Aripi de copil”, au transmis Doru și Dana Dobrescu.
  • ”Micro-cursurile de inițiere în Qigong susținute de doamna Silvia Rus au fost o explorare armonioasă în care partea teoretică a fost frumos țesută cu exerciții practice. Pasiunea și disciplina îmbinate cu prezența de spirit și eleganța în mișcare sunt câteva din elementele care mi-au atras atenția și pentru care recomand cu mare căldura trainingurile susținute de Silvia Rus. Mai mult, locația extrem de simpatică (Dac Showroom), organizatorii prietenoși, Ionela și Cosmin, împreună cu deschiderea și curiozitatea celorlalți participanți au făcut ca acest program de o lună să devină o experiență holistică. La nivel personal, practica QiGong, care îmbină mișcările lente și fluide ale corpului cu respirația conștientă și concentrarea mentală, mă ajută să fiu în legătură cu propriul corp în orice moment am nevoie, oricât de aglomerată îmi este o zi. Prin tehnicile folosite mă reconectez cu propria energie și descopăr de fiecare dată câte ceva nou despre mine”, a spus și Andra B.

Grupul de practică format va susține în fiecare zi de miercuri, de la ora 18.30, la Dac Design Showroom, Calea Clujului,12, în încinta Arcade, lângă Rompetro cursuri de Qigong. Prezența se confirmă la numărul de telefon (WhatsApp): 0757 381 710.

”Doritorii sunt așteptați cu drag pentru a se bucura de beneficiile acestei tehnici minunate.

Qigong este o reconectare cu întreaga energie a Universului. Exercițiile de mișcare conștientă este o meditație în mișcare. Respirația în comuniune cu atenția mentală creează în trup o armonizare deplină, însănătoșire și relaxare. Qigong devine un mod de viață conștient, conectat la Sine, la energia din jur, la natură. Unele exerciții sunt destinate prelungirii vitalității, dezvoltă încrederea în sine și grăbește procesul de regenerare și vindecare. Unele tehnici ne surprind prin simplitate, însă au deosebite beneficii vizibile în foarte scurt timp. Poate fi practicată atât de copii, cât și de vârstnici. Vă invităm să ne bucurăm împreună de această minunată unealtă a vieții, Qigong”, a transmis Asociația Aripi de copil.

Un nou curs de inițiere în Qigong, realizat de Silvia Rus, va începe la Bistrița în data de 15 martie.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS