Sănătate

Lions Club Bistrița a împărțit copiilor din județ peste 2000 de flacoane cu piure de fructe

Clubul Lions Bistrița a distribuit peste 2000 de flacoane cu piure de fructe unor copii din județ cu probleme de deglutiție sau instituționalizați, respectiv la familii defavorizate.

Donația a venit din partea ”Ordo Militaris Teutonicus” (Germania) către Asociația Cluburilor Lions District 124 România, prin intermediul căreia a beneficiat și Lions Club Bistrița de o parte dintre aceste produse premium ale unui brand internațional foarte cunoscut, cu o valoare de piață de aproximativ 11400 lei.

O echipă formată din dr. Marius Nicolae Pop, președintele comisiei pentru alimente din cadrul Lions Club Bistrița, Sorin Bălan, Alexandru Mureșan și Gilda Szasz au distribuit toate aceste flacoane în județ, transportul fiind asigurat de firma RCB Electro’97.

”Beneficiarii prioritari ai celor peste 2000 de flacoane de piure de fructe de calitate au fost copiii cu probleme de deglutiție din județ, dar și copii instituționalizați sau cei proveniți din medii defavorizate. Nu suntem la prima acțiune de acest fel. Și în anii anteriori, inclusiv în perioada pandemiei, am mai distribuit borcănele cu mâncare pasată către beneficiarii noștri. Ne bucurăm să putem oferi unor copii care au mare nevoie, alimente de calitate ridicată, la care nu ar putea avea acces altfel”, a transmis dr. Marius Nicolae Pop.

Lions Club Bistrița va aniversa, anul acesta, 20 de ani de activitate în folosul comunității, ocazie cu care va organiza un bal caritabil, care va avea ca scop, cu prioritate, strângerea de fonduri pentru cel mai ambițios proiect al clubului de până acum: construirea unui adăpost pentru victimele violenței domestice.

2 comentarii

  • Multumim,Felicitari! Astfel de alimente sunt facute pentru a fi mancate intr un timp relativ scurt! Nu cred ca v-ati gandit cumva ca sunt conserve……Ne- am bucura ca, pe langa felicitari, sa ne dati o mana de ajutor la proiectele pentru comunitatea in care traim , aflate in plina desfasurare ! Cu respect, doamna sau domnule! MNPop

    3
    5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS