Economie

Tot ce trebuie să știți despre Dacia Sandero City, un prieten special pentru oraș!

Cu o siluetă robustă și o parte față redesenată, evidențiată de semnătura luminoasă în formă de Y și de farurile de zi cu LED, Dacia Sandero se remarcă prin designul complet revizuit. Cu unul dinte cele mai spațioase interioare pentru clasa din care face parte, un portbagaj și spații de depozitare generoase, se adaptează stilului tău de viață, astfel încât călătoriile să fie mult mai plăcute. Dacia deschide sezonul cu oferte pentru fiecare.

Prețul începe de la 8.900 EUR cu tva inclus prin Programul Rabla.

Contemporan și accesibil

Stilul complet nou al Daciei Sandero, cu linii fluide, distincte, o combinație de robustețe și dinamism. Semnătura luminoasă față (LED) și spate în forma literei Y definește un design modern. Grila frontală, cu un design nou, îi conferă caracter și aspect robust. Sandero pe care îl iubești își arată stilul în detalii: bara față, oglinzile retrovizoare și mânerele ușilor, toate în culoarea caroseriei*. Viața de zi cu zi devine mai placută cu Sandero.

Atribute de crossover cu stil

Doar o privire și îți imaginezi deja cum evadezi cu Dacia Sandero Stepway. Capota specifică, cu bosaje proeminente, jantele de 16”, ornamentele de protecție și garda la sol ridicată îi conferă stilul dinamic și robust al unui crossover veritabil. Semnătura luminoasă în formă de Y și proiectoarele LED asigură o vizibilitate mai bună. Fie că hoinărești prin oraș sau în afara lui, barele de pavilion modulabile și noua trapă electrică deschid noi orizonturi pentru activități și petrecerea timpului liber.

Descoperă stilul contemporan prin excelență al interiorului. Ambianța sobră se îmbină cu tehnologia de care ai nevoie: conectivitate practică și modernă controlată de un ecran tactil de 8” prin intermediul căruia poți accesa și aplicațiile preferate prin smartphone replication prin cablu. Comenzile plasate la îndemână permit folosirea extrem de facilă a tuturor funcțiilor. Practic și confortabil în același timp, interiorul dezvăluie finisajele de culoare gri și albă, tapițeria cu cusături albe, frâna de parcare asistată electric plasată pe consolă, cotiera și spațiul de depozitare.

Sandero Stepway este pregătit să depășescă orice provocare, zi de zi: îi poți transforma portbagajul într-o clipă ca să transporți ce ai nevoie. Nu trebuie decât să pliezi scaunele cu o singură mișcare și să ajustezi astfel capacitatea de încărcare după cum îți este necesar. Datorită unui sistem ingenios, poți transforma fără efort barele de pavilion longitudinale în bare transversale pe care poți apoi monta un portbagaj exterior, un suport pentru biciclete sau ski-uri. Ești gata să cucerești lumea? Să mergem!

Esențialul este la îndemână

Totul evoluează, lumea, nevoile tale… Nici interiorul Daciei Sandero nu rămâne în urmă: confort optim, materiale de calitate, design rafinat și tehnologii simplu de utilizat. Bordul, elegant și ergonomic, este orientat către șofer și facilitează accesul la toate funcționalitățile: comenzi intuitive de climatizare, ecran 8”, cu sistem de navigație integrat și replicarea aplicațiilor smartphone-ului tău cu un cablu USB. Să nu uităm de sistemul de asistență la parcarea cu fața și camera video marșarier care semnalează apropierea de obstacole. Cu Sandero concentrarea atenției către lucrurile esențiale este cu siguranță plăcută.

Pentru a descoperi modelul Sandero City vă invităm să vizualizați pagina https://www.dacia.ro/gama-dacia/sandero.html, să ne vizitați showroom-ul de pe Calea Moldovei nr.22 sau să vă înscrieți la un drive test pe platforma https://www.dacia.ro/contact/alege-model-test/test-drive/tip-motorizare.html?modelAdminId=sandero-bji-ph1

Automobile Service, Calea Moldovei Nr.22, tel. 0755153888

(P)

Etichete

2 comentarii

    • dacia e cum e …dar firma de distributie si service din Bistrita e varza.. daca ajungi cu masina in service.. nu au oameni calificati te trimit la cluj sau targu mures

      8
      2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS