Actualitate

Dani Borgovan, noi fotografii din spital. Care este starea sportivului

Dani Borgovan, boxerul care a ajuns în comă la spital în urma unor lovituri pe care le-a primit este din ce în ce mai bine, anunță fratele lui care a postat două fotografii din spital.

”Fizic, Doamne ajută, suntem pe drumul cel bun, o să fie un proces de recuperare, per total, însă mergem spre bine!”, a scris Marian Simion Borgovan, care apare în poze alături de fratele lui.

Primele vești bune despre starea lui au venit în ultima zi din octombrie. Atunci spitalul anunța: ”Tânărul în vârstă de 30 de ani, care a practicat box de performanță și care a fost adus în noaptea de 20/21 octombrie în stare critică la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, este acum stabil hemodinamic și respirator, este conștient și în aceste zile a început să articuleze primele cuvinte. Se află în continuare în Secția ATI, unde beneficiază de kinetoterapie și tratament suportiv specific”.

Ulterior, a fost la Secția de Neurologie, unde cel mai probabil se află și acum.

În dosarul penal deschis ca urmare a celor întâmplate au fost arestați doi frați din Șintereag, bănuiți că l-ar fi lovit.

Zeci de oameni au cerut zile la rând să se facă dreptate în cazul lui. Manifestațiile de stradă au încetat.

9 comentarii

 • M-ați terminat cu așa zisele știri .
  Din lipsa de știri poate puneți și schimbul de tura de la asistente că e mai palpitant sa citim și altceva!!!

  50
  28
  • Nu am știut ca arestații preventiv au acces la internet. Sau poate că tu ești polițistul despre care se vorbește că ar fi implicat, sau avocatul apărării. Altfel nu văd de ce te-ar deranja asa de tare articolul.

   32
   34
  • Nenea Mircea, ai ramas batran in gandire si in comportament, mentalitate idioata, ca sa nu pricepi adevarul. Asa ca lasa-i pe altii sa vorbeasca care au un pic de scoala si mai multa minte ca tine.

   18
   29
 • Mă bucur că se recuperează frumos. Dar dacă tot e mai bine, de ce nu ciripește nimic, să ne spună ce s-a întâmplat de fapt în fatidica seară?

  58
  2
  • Așteaptă recuperarea completă să poată ieși în stradă să-si ceară dreptatea !!!

   12
   6
 • Pe surse am auzit ca iubita lui Dani nu a facut copilul cu el, ci cu (…), iar aceasta a vrut sa scape de Dani punand 2 matahale pe el sa il omoare. Mai mult, iubita lui Dani e amanta (…) si acesta a intervenit in ancheta de la politie pt. a incerca sa o scape de repercursiunile legale pe domnisoara. De aceea, politia nu a luat atitudine nici dupa protestele si presiunile din strada . O arte din mister e elucidat .👌🏻 comentariu editat. Cu toate probele deținute vă rugăm să vă adresați organelor de anchetă

  51
  9
  • Cumva sursa ta e vreun fost invitat de la Dan Diaconescu direct? Deci pe bune chestia asta cu dani a luat o întorsătură demna de fostul otv.

   18
   14
 • Nu vreau sa fiu cârcotaș dar la ce fete au nici ăștia nu sunt ușa de biserica. La box nu merg profesori universitari, plus că trebuia să știe ce anturaj și ce fel oameni are pe lângă el.

  32
  4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS