Social

Dani Oțil, pentru a treia oară la Enduro Heniu: Zona este superbă, gazdele primitoare

(FOTO) După o pauză de un an, concursul Enduro Heniu a revenit anul acesta în forță. Circa 200 de competitori din țară și străinătate s-au strâns la Prundu Bârgăului să ia muntele în piept și să-l cucerească cu ale lor motoare. Printre ei, și vedeta de televiziune Dani Oțil.

”Sunt pentru a treia oară aici. De fiecare dată când am venit a plouat, dar zona este superbă. Terenul e perfect pentru noi, sportivii, iar ce mă mai aduce aici sunt gazdele primitoare. Înțeleg că e un eveniment local. Noi aducem la rândul nostru turiști, străini, cred că aducem un plus pe care oamenii îl simt. Nu e la fel în toate zonele țării. Eu concurez la experți. Am împlinit 40 de ani, așa că am hotărât să stau la mijloc. M-am și însurat, deci la unele curse o să merg la categoria B. În ceea ce privește campania de vaccinare, orice inițiativă e lăudabilă. Eu cred că m-am vaccinat printre primii jurnaliști, am ținut la treaba asta pentru că vreau să fiu mai liber și mai liniștit”, a spus Dani Oțil.

Primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan, a declarat pentru Timp Online: ”Suntem la a șaptea ediție și a șasea din campionat. Văzând ploaia, am avut emoții că nu vor ajunge toți concurenții care au anunțat că vor să participe, dar se pare că nu îi sperie nimic. Avem concurenți din Danermarca, din Irlanda, Germania, Franța sau Polonia. Muntele îi așteaptă, traseul e verificat. Sunt bucuros că astăzi sunt ocupate toate locurile de la toate unitățile de cazare și chiar de la privații care își doresc să primească oaspeți. Eu aș vrea ca, pe viitor, fiecare comună de pe Valea Bârgăului să reușească să atragă cât mai mulți turiști. Am organizat și un centru de vaccinare în comună cu serul Johnson & Johnson pentru că vrem să revenim cât mai curând la normalitate”.

Startul se va lua sâmbătă la ora 10.00, iar festivitatea de premiere va fi la ora 18.00.

https://www.facebook.com/enduro.heniu/posts/2832280480418536

4 comentarii

  • Acest gen de așa zisi sportivi nu produc altceva decât poluare și distrugerea naturii, nu le ajung miile de km de drumuri de asfalt …pentru ce să mai ambaleze motoarele în munți. La fel și cei cu jeepuri care se mai și numesc iubitori de munte, ridicol , dacă iubești muntele și natura mergi in bocanci și cu rucsacul in spate sau cu bicicleta …

    • Aveți dreptate… Se duc ca demenți și strica liniștea naturi, se distrează ei…. ( rasa superioara) și apoi muritori se plâng și omoară sufletele sălbatice zăpăcite de motoarele civilizației ca vin peste așezările oamenilor…… Rușine!!!!!!! La fel ca și pescuitul sportiv… Ha.. Ha…. Prind pestele în cirlig…si îl eliberează… Ce nobil!!!! Dar ei ii rup gura în cirlig!!!!! Foarte sportiv!!!

  • Mirasar lumea de putorile voastre de motorete.Parca au ajuns dracii zgomotosi in munti!!Tara fara reguli,in care toti imbuibatii fac ce vor!Vine ala din zgomotosul si puturosul Bucuresti sa se baseasca in Ardeal!!

  • Voi ăștia care comentați aiurea despre motoarele și altele,cred ca sunteți ăștia ce nu puteți fura destulă padure

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.