Politică

Daniel Suciu, ales președinte al Organizației Municipale PSD Bistrița

Vicepreședintele Camerei Deputaților și al Organizației Județene PSD Bistrița-Năsăud, Daniel Suciu, a fost ales în fruntea Organizației Municipale PSD Bistrița.

Din martie 2021, Daniel Suciu îndeplinea funcția de președinte executiv interimar al PSD Bistrița.

Prim-vicepreședinte al Organizației Municipale a fost ales Andrei Kozuk.

De la conferința de alegeri nu au lipsit președintele CJ Radu Moldovan – liderul PSD Bistrița-Năsăud, deputatul Bogdan Ivan, primarul Becleanului, Nicolae Moldovan – prim-vicepreședinți PSD BN, primarul comunei Lechința, Romeo Florian – secretar executiv PSD BN, vicepreședintele CJ Camelia Tabără – vicepreședinte PSD BN și președinte al OFSD BN, Paul Pop – vicepreședinte PSD BN și președinte TSD BN.

9 comentarii

 • Armata a facut o?
  Voluntar cand merge sa se inscrie?
  Daca nu face asta ..degeaba vorbeste el de….lupte si viteji!!

  28
  2
  • Rău a ajuns PSD-ul la Bistrița, dacă au ales un astfel de personaj președinte! Vă urăm cădere liberă!

   13
   4
  • Cu Suciu președinte la PSD Bistrița, Turc se poate gândi la mandatul 3. La Sângeorz Băi, Daniel Suciu a înfrânt de două ori. Ce să facă bietul la Bistrița?

   14
   1
 • Domnule Nicolae Moldovan, primar al orașului Beclean.
  Îmi cer scuze pentru comentariul nepotrivit pe care l-am avut, la adresa dumneavoastră, in urmă cu câteva săptămâni, la un articol despre orașul pe care îl conduceți.
  Nu am absolvit Facultatea de Litere, nu am competentele necesare pentru a putea evalua, cât de bine sau cât de prost se exprimă cineva.
  Îmi pare rău!

  9
  9
 • Voi, adoratorii lui Turc@compania, ramaneti in aceasta bula. Nu purtati de grija pesedeului, ci mai bine ati vorbi cu oamenii de prin oras. Daca ati face-o, ati vedea ca e o mare problema cu actuala administratie. Si cu viitorul ei

  6
  12
 • ma da ala iliesiu vad ca intra si el la ciolan, se gandeste sa se bage si el, eu asa figura de lacheu nu am mai vazut in politica, joaca tare, vrea sa-si asigure viitorul, dinu paturica ar fi invidios sau trahanache si ceilalti, caragiale ar avea un personaj daca ar trai in ale noastre vremuri

  12
 • E fericit dl Suciu? Juiseaza? 🙂 Ca asta e termenul folosit de el in loc de a jubila 🙂 Cam analfabentism, as zice eu. Si a foat ceva soi de jurnalist 🙂 Mandra corabia, mester carmaciul!

  8
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.