Politică Social

Daniel Suciu, candidatul la Primăria Sângeorz-Băi readuce orașului importanța pe care o merită!

PSD Bistrița-Năsăud, SC Timp Online SRL, Cod unic AEP 21160002

”Cu mult bun simț, cu oamenii alături de el și cu experiența acumulată în calitate de consilier județean și mai apoi de deputat, Daniel Suciu, candidatul PSD la primăria Sângeroz-Băi dorește să readucă orașului importanța pe care o merită!

Orașul Sângeorz-Băi poartă astăzi semnele unei perioade de mult apuse cu o infrastructură de turism adresată maselor, cu servicii și construcții care s-au dovedit greu de întreținut și chiar imposibil de rentabilizat. Acesta ar fi un scurt bilanț al ultimilor 25 de ani în care în ciuda eforturilor făcute pentru locuitorii acestui frumos oraș, Sângeorz-Băi rămâne un diamant neșlefuit care așteaptă o echipă tânără, cu bun simț și oameni cu viziune care să scoată la suprafață potențialul latent din cel mai nordic oraș al județului. Toate comunele de pe aceeași vale au dovedit că există potențial turistic imens în această zonă, iar natura practic pune pe tavă oricărui investitor un spectacol greu de egalat în oricare altă parte a României.

Orașul Stațiune și-a căpătat renumele la nivel național în perioada de înainte de 1989 când turismul balneoclimateric era o industrie ce atrăgea pe bandă rulantă oameni din toate colțurile țării. Astăzi, o dată cu trecerea la o economie de piață orientată către profit, se arată că hotelurile cu mii de camere nu pot fi rentabilizate și susținute de administrațiile publice locale iar direcția viitoare de dezvoltare este spre o infrastructură modernă care să permită dezvoltarea unor noi sectoare de activitate și să permită oamenilor de rând să fie partea a noului oraș.

Candidatul PSD la primăria Sângeorz-Băi, deputatul Daniel Suciu a declarat:

”În următorii patru ani noi sângeorzenii trebuie să stăm uniți. Avem nevoie de o administrație reală, a oamenilor și NU o administrație din interiorul mașinilor de lux, NU o administrație a șmecheriei, intimidării, tupeului și a găștilor.

Pentru a dezvolta orașul avem nevoie de susținere financiară din partea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și nu există nici un alt candidat la această oră care să cunoască și să aibă ușile așa deschise la administrația județeană așa cum o am eu. Pe această vale avem exemple de comune care au primit din partea Guvernului României și prin fonduri europene sume ce le-au permis să se dezvolte. În ultimii patru ani, în calitate de deputat am fost aproape de Guvern și știu exact la ce ministere, la ce direcții trebuie să mă adresez pentru a face din Sângeorz-Băi un oraș frumos, din nou!”

În perioada 2012-2016 în orașul Sângeorz-Băi prin susținerea oferită de Emil Radu Moldovan în calitate de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și a Guvernului României condus de Victor Ponta au fost investiți 6,3 milioane de euro pentru realizarea următoarelor obiective:

-Reabilitare DC 2B Cormaia (5 Km);
-Modernizare drumuri forestiere (17 km);
-Modernizare drumuri forestiere (5 km);
-Modernizarea casei de cultură.

Proiecte avute în vedere pentru perioada 2016-2020 sunt:

– Rețeaua de apă și canalizare prin Master-planul de apă și canalizare;
– Rețeaua de infrastructură stradală prin Programul Operațional Regional;
– Reabilitarea termică a blocurilor de locuințe și a instituțiilor publice prin Programul Operațional Regional;
– Reabilitarea integrală Școala din Cormaia;
– Investiții în infrastructura balneară de turism prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice;
– Parcul orășenesc regândit și transformat;
– Realizarea domeniului schiabil prin partenerate între Consiliul Județean (ADI Turism) și comunele limitrofe;
– Reamenajarea integrală a Văii Borcutului;
– Reabilitarea infrastructurii de strazi în Cormaia și dezvoltarea agro-turismului în zonă;
– Amenajare spații și locuri de joacă pentru copii.

Administrația condusă de Emil Radu Moldovan a dovedit în întreg județul Bistrița-Năsăud că prin muncă se pot realiza lucruri mari. Împreună readucem orașului stațiune importanța pe care o merită!
Votați Daniel Suciu Primar!
Votați lista consilierilor locali și județeni PSD!

Partidul Social Democrat

(PE)

8 comentarii

 • Mult succes Daniel! Te-am cunoscut in urma cu patru ani cand ai candidat de deputat si am vazut in tine un tanar cu potential. Ai crescut mult si te-ai maturizat peste asteptarile oricui! Astazi stai in fata unui razboi greu dar cred ca Romania si Sangeorz-Bai are nevoie de tineri ca tine!!

  Familia iti sta alaturi!

 • „Vom face foarte multe lucruri, dar nu le vom face pe toate”- Daniel Suciu
  „Singeorzul este prioritatea zero pentru noi”- Radu Moldovan
  Păi domnilor, ce tot vorbiti acolo, vă contraziceti singuri.
  Cuvintele lor din ultimul filmulet made by D. Suciu de- a Fichi si de- a Puciului.
  Dle R. Moldovan, asa ati spus si acum 4 ani, si acum 8 ani, cine credeti ca va mai dă votul. Ati uitat de singeorzeni in totalitate.

 • Daca cititi atent proiectele propuse veti realiza ca prin limbaj, continutul lor si dimensiunea realismului aceste titluri de proiecte sunt scrise pe genunchi, in zeflemea, sfidand inteligenta populara a sangeorzanului de rand. Sa va fie rusine dle candidat! Cum vreti sa reabilitati termic blocurile cand sesiunea de depuneri a proiectelor se incheie inainte de alegerile locale?
  Ce doriti sa faceti cu reteaua de infrastructura stradala? Sa o inventati, sa o reinventati, sa o recreonati? Pai ziceci ce vreti sa faceti altfel proiectele dvs se rezuma doar la o insiruire hilara de titluri frante de proiecte.
  Investitii in infrastructura balneara de turism? Veti investi in proprietatile private deja existente (vezi hotelurile)? Nu aveti voie legal? Va bazati pe legea parteneriatului public privat? Pana se da legea iar ulterior metodologia de aplicare vi se termina mandatul si ramane acest item nebifat. Veti investi ca primar in centre de tratament balnear. Nu aveti voie. Deci si asta e bluf.
  – Realizarea domeniului schiabil prin partenerate între Consiliul Județean (ADI Turism) și comunele limitrofe?
  Deci e realizarea CJ si a comunelor limitrofe nu a dvs ca primar. Daca puneti la dispozitie terenul, ei dau banii, dvs sau ADI il administreaza, pana la urma unde e munca dvs ca sa va insusiti un astfel de proiect?
  Reamenajarea integrala a vaii borcutului? Ce aveti degand sa faceti? Demolati tot si rearanjati dupa bunul plac? Mutati dealurile si valea in alta parte? Reamenjati casele? Dle deputat pai asta e titlu de proiect?
  In concluzie mai bine unul care nu ne ia de prosti chiar daca nu vorbeste atat de simandicos dar fara rost, in schimb omul a tot ce sia propus si vrea la primarie nu pentru ca nu are servici ci pentru ca din suflet vrea sa faca ceva pt sangeorz.

  • Ce sa iti spun citeste si propunerile celuilalt, si iti amintesc doar doua>
   – pietonal peste Valea Borcutului
   – judecatorie la singeorz

 • Dani,
  Ai fost un jurnalist foarte bun, un parlamentar, de asemenea. Ești tânăr, ai o familie frumoasă, vrei bine copiilor tăi, ai psihologie de învingător. Tu, doar tu poți revigora Sângeorz-Băi! Mult succes. Credem în tine!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.