Politică Social

Ioan Cioncan: Administraţie transparentă pentru o dezvoltare durabilă!

Ioan Cioncan candidează din partea PNL la funcţia de primar al comunei Prundu Bârgăului. Pentru mandatul 2016-2020, candidatul liberal propune cetăţenilor din Prundu Bârgăului următoarele proiecte:

– Continuarea proiectelor începute de administraţiile anterioare. Vom realiza proiectele de care cetăţenii au cea mai mare nevoie.
– Cadastru sistematic. Intabularea tuturor proprietăţilor cetăţenilor şi ale comunei Prundu Bârgăului.
– Scăderea preţului la materialul lemnos pentru nevoile populaţiei atât lemnul răşinos pentru construcţii cât şi lemnul de foc şi totodată creşterea cotei de masă lemnoasă de la 3 mc la 6 mc (3 mc lemn de lucru şi 3 mc lemn de foc).
– Crearea unui compartiment la nivelul primăriei care să se ocupe de informarea, redactarea, întocmirea şi implementarea proiectelor pe fonduri europene care să vină în ajutorul cetăţenilor şi antreprenorilor în vederea dezvoltării zonei din punct de vedere economic pe termen mediu şi lung.
– Întocmirea unui plan de administraţie pe termen mediu şi lung, care se va face prin consultarea cetăţenilor în şedinţe publice pentru identificarea nevoilor comunităţii şi organizarea derulării proiectelor în funcţie de priorităţi.
– Continuarea proiectelor în vederea extinderii infrastructurii de apă-canal şi a infrastructurii rutiere.
– Depunerea de noi proiecte de modernizare şi extindere a infrastructurii comunei Prundu Bârgăului şi accesarea fondurilor structurale europene 2016 – 2020.
– Construirea de trotuare pietonale din centrul comunei până la limita cu comuna Tiha Bârgăului, până la limita cu comuna Bistriţa Bârgăului şi până la limita cu comuna Josenii Bârgăului.
– Pietruirea și întreţinerea drumurilor de hotar de pe teritoriul comunei Prundu Bârgăului, cât şi a drumurilor de hotar situate cadastral pe teritoriul comunei Tiha Bârgăului în parteneriat cu Primăria Tiha Bârgăului cum ar fi: Dosul Zimbroaiei, Groapa Gorii, Pârâul Poştei şi Tăşuleasa, acolo majoritatea proprietarilor sunt din comuna Prundu Bârgăului.
– Modernizarea şi extinderea reţelelor electrice şi a iluminatului stradal.
– Accesarea fondurilor europene în vederea construirii unui dispensar uman modern în cadrul căruia să funcţioneze un serviciu de gardă permanentă, pentru a deservi populaţia din comună la orice oră din zi şi din noapte.
– Lucrări la drumurile comunale care nu au şanţuri, rigole, acces corespunzător în curţile cetăţenilor (drumul din Susenii Bârgăului de la biserică până la limita teritorială cu Mijloceni Bârgăului, Brujeni 1, Uliţa Meseriaşilor strada Secu spre Vadul Secului)
– Pista de moto-cross deschisă permanent şi pistă de biciclete în parteneriat cu comunele din împrejurimi, în vederea dezvoltării turismului.

Lista candidaţilor PNL la Consiliul Local Prundu Bârgăului

Cioncan Ioan, Halostă Vasilică, Girigan Leon, Pop Ioan, Oargă Moişan Dacian Alexandru, Zaharie Maxim Radu, Forfotă Mihai-Ovidiu, Buraga Flaviu-Ionel, Ilieşi Vasile, Bruj-Guţiu Ovidiu Dorin, Pudilic Cristian, Vrăsmaş Lenuţa, Brumă Tinu, Bălan Marius-Iulian, Hîrjoabă Vasile, Strete Claudiu-Traian, Dablea Ioan.

(PE)

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS